Куряча печінка з цибулею і яблуком: смачний рецепт

Куряча печінка — це недорогий продукт, з якого можна приготувати по-справжньому смачну та ароматну страву.

Сьогодні я розповім, як зробити курячу печінку з цибулею та яблуком так, щоб її із задоволенням їли всі ваші близькі.

Необхідні інгредієнти:

Куряча печінка — 1 кг

Ріпчаста цибуля — 500 г

Оливкова олія — ​​4 ст. л. (Для особливого смаку)

Кисле яблуко — 1 шт.

Борошно — 2 ст. л.

Кроки приготування:

Підготовка печінки

Для початку видаліть усі прожилки та плівки з курячої печінки. Добре промийте її під холодною водою. Якщо печінка велика, розріжте її на дрібніші шматочки для зручності приготування.

Підготовка цибулі та яблука

Цибулю наріжте півкільцями, а яблуко очистіть від шкірки і наріжте великими скибочками. Яблуко надасть печінці приємну кислинку та особливий аромат.

Обсмаження печінки

Насипте муку|борошно| в плоску тарілку і обваляйте в ній кожен шматочок печінки. Розігрійте сковороду з оливковою олією та обсмажуйте печінку з обох боків до утворення апетитної золотистої скоринки. Важливо обсмажувати печінку невеликими порціями, щоб вона не почала гасити, а саме смажилася до хрусткої скоринки.

Обсмаження цибулі

Коли вся печінка буде обсмажена, в тій же сковороді на маслі, що залишилося, обсмажте нарізану цибулю. Готуйте його на середньому вогні протягом декількох хвилин, доки він не стане м’яким та прозорим.

Складання страви

У форму для запікання викладіть обсмажену цибулю рівним шаром. Зверху розкладіть шматочки курячої печінки, а потім додайте|добавляйте| нарізані яблука. Приправте страву сіллю та меленим чорним перцем або сумішшю різних перців до смаку.

Запікання в духовці

Розігрійте духовку до 180 ° C і поставте форму печиво на 20 хвилин. Запікання дозволяє смаку печінки, цибулі та яблук об’єднатися, створюючи гармонійний та насичений смак. Найкраще подавати цю страву в теплому вигляді, щоб максимально насолодитися її ароматом та текстурою.

Готуйте з любов’ю і наслаждайтесь вкусом ароматной куриной печени с луком и яблоком! Это простое блюдо обязательно понравится всей семье.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *