Найсмачніше ніжне морозиво з тонким смаком карамелі всього з 2-х інгредієнтів за 5 хвилин

Приготувати вершкове, домашнє морозиво з ніжним смаком карамельним зовсім не складно. Навіть дитина впорається із цим під наглядом дорослих. Результат порадує вас своїм смаком та великим обсягом. Скуштувавши цей рецепт, ви більше не захочете купувати морозиво у магазині!

Інгредієнти:

0.5 літра вершків (жирністю 33%)

Півбанки вареного згущеного молока

Спосіб приготування:

Почніть збивати вершки жирністю 33%. Спершу використовуйте низьку швидкість міксера, поступово збільшуючи до максимальної. Збивайте до утворення м’яких піків.

Додайте півбанки вареного згущеного молока до напівзбитих вершків. Збивайте суміш до отримання повітряної та стійкої маси.
Примітка: Кількість згущеного молока можна регулювати за смаком, додаючи більше або менше для бажаної солодощі.

Щоб приготувати морозиво у вигляді торта, підготуйте два вафельні коржі. Покладіть один корж на тарілку або підкладку, встановіть кільце роз’єму і прокладіть ацетатну плівку для гладкості бокових сторін морозива.

Вилийте вершково-карамельну масу на перший корж і рівномірно розподіліть. Покладіть зверху другий корж, злегка притиснувши його, щоб він приклеївся. Помістіть в морозилку щонайменше 5 годин.

Після заморожування дістаньте морозиво з|із| форми і наріжте на порційні шматочки. Насолоджуйтесь неймовірно смачним морозивом!

Альтернативні методи:

Силіконові форми Замість вафельних коржів можна використовувати силіконові форми, просто розлийте масу по формах і заморозьте.

Також можна розлити вершкову масу в готові вафельні стаканчики для порційного морозива.

Поради:

Для збереження хрусткої текстури вафельних коржів можна змастити їх тонким шаром шоколаду. В іншому випадку вафлі стануть м’якими, як у моєму варіанті.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *