«Я знову стала мамою, дякую всім за підтримку.» Наталія Могилевська розповіла про несподіване поповнення у сім’ї

Нещодавно Наталія Могилевська, українська співачка, поділилася в Instagram зворушливою історією про несподіване поповнення у своїй родині. Наталя показала, як збирає свою доньку Софію в садок, і розповіла про те, як вони знайшли кинутих кошенят. На новій фотографії, розміщеній на її сторінці, видно, як Софія, що підросла, із захопленням розглядає кошенят у коробці, а потім гладить їх на траві в саду.

Наталя розповіла, що знайшла вісім маленьких кошенят біля крамниці. Не зумівши пройти повз беззахисні тварини, вона забрала їх додому. Тепер зірка доглядає котиків і разом із друзями намагається знайти для них новий будинок.

“Я знову стала мамою. Вісім із десяти. Хтось залишив маленьких кошенят під супермаркетом, вісім штучок. Ми зараз доглядаємо їх і шукаємо для них гарну родину, їх новий будиночок. Кошенята зовсім маленькі, тому зараз треба вигодовувати їх із піпетки спеціальною їжею», — поділилася Могилевська.

Передплатники Наталії у коментарях висловили свою підтримку та захоплення її вчинком, зазначивши, як їй іде материнство. Дехто написав:

«Наталю, Вам дуже підходить материнство! Ви світитеся! Стала така красуня! Боже, якою Ви супер людина. Наталю, ви просто красуня, діти пішли вам на користь, хай Бог вас береже. Наталю, ви дуже змінилися на краще, ви мене дивуєте.»

Інші додали:

«Молодець, не стали егоїсткою і вирішили бути щасливою не лише як жінка, а й як мама. Ви дуже змінилися і на краще, нехай ваша сім’я буде щасливою у світі та любові.»

«Наталю, ви стали такою милою та жіночною, що неможливо не прокоментувати.»

Подібні коментарі ще раз підтверджують, наскільки важливими є доброта і турбота про інших для Наталії Могилевської.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *