ЖІНКА ПЕРЕТВОРИЛА АВТОБУС 1966 РОКУ ВИПУСКУ У КОМФОРТАБЕЛЬНИЙ І ЗАТИШНИЙ БУДИНОК НА КОЛІСАХ: ЯК ВІН ВИГЛЯДИТЬ

Деякі люди отримують будинок своєї мрії у спадок, інші ретельно обирають та купують його. Однак є й такі, хто прагне побудувати свій єдиний у своєму роді будинок власними руками.

В останньому випадку йдеться про геніальну американку, яка набула старого автобуса, оснастила його всім необхідним для комфортного кочового життя і надала йому чарівного вигляду.

Джессі Ліпскін надихнулася ідеєю відновити старий автобус і перетворити його на чудовий фургон Greyhound RV. Тому, позбавившись всього зайвого і помістивши все в одну валізу, вона вирушила на пошуки відповідної автомобільної платформи для будівництва крихітного будиночка.

Джессі Ліпскін звернулася за допомогою до друзів і знайомих, і в той же день почалася робота по переробці старого автобуса в приємну і красиву компактну оселю.

Їй вдалося спроектувати будинок своєї мрії з величезною вітальнею, кухнею, що діє, добре обладнаною ванною кімнатою і спальнею. Крім того, вони спланували і створили різні величезні комори, у тому числі вбиральню та місце для міні-бібліотеки.

Природно, що частина робіт вона не могла виконати сама, тому звернулася за допомогою до друзів та знайомих, а в деяких випадках навіть до фахівців.

У дизайні інтер’єру використовувалося лише натуральне дерево, а також повторно використані та врятовані природні матеріали. Оскільки автор цього унікального фургона — любителька природи, в обробці інтер’єру використовувалися виключно екологічно чисті природні матеріали.

Окремі стіни прикрашають картини, які вносять яскравий акцент у загальну архітектуру будинку. Кухня малого мобільного будинку повністю обладнана. Дизайнери приділили велику увагу розташуванню функціональних зон. Стільниця з натурального дерева, духова шафа та плита, енергоефективна пральна машина, холодильник з морозильною камерою, водонагрівач та газовий балон – ось лише деякі елементи кухні.

Спальня, розташована в задній частині автобуса, має обтічний дизайн і досить світла, тому що вікна автобуса закриті лише щільними оксамитовими шторами. У спальні знаходиться невелика бібліотека автобудинку, а також гарне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом та безліччю місць для зберігання.

Використана вода та відходи зливаються у великий бак під підлогою автобуса, який можна випорожнити у спеціально відведеному місці. Оскільки запас води зберігається в окремому баку, укомплектованому водонагрівачем та всім необхідним сантехнічним обладнанням, можна спокійно користуватися душем, раковиною та туалетом у будинку.

А як вам історія цієї американки?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *