Найдорожче весілля століття Ананта Амбані та Радхіки Мерчант у Мумбаї за $600 мільйонів

12 липня в Мумбаї відбулося весілля Ананта Амбані і Радхіки Мерчант, яке стало однією з найдорожчих церемоній за всю історію, що обійшлася в 600 мільйонів доларів.

Підготовка до цієї масштабної події почалася ще в березні, коли Ріанна виступила на вечірці на честь весілля. Джастін Бібер та Кеті Перрі також розважали гостей на наступних заходах. У травні молодята разом із близькими вирушили до круїзу Середземним морем.

На весіллі були зірки як з Голлівуду, так і з Боллівуду, включаючи знаменитих сестер Кардаш’ян.

Наречена блищала у традиційних індійських прикрасах та сімейних реліквіях. Її образ включав великі сережки анджалі, мангтику для голови та хаат Пхулі для рук. Прикраси зі смарагдів та діамантів також прикрасили матір та сестру Радхіки.

Організацією весілля займалася свекруха нареченої разом із кількома командами професіоналів. Підготовка йшла цілодобово, щоби все пройшло ідеально. Мільйони людей стежили за подіями на вулицях Мумбаї, а репортери провідних світових видань висвітлювали цю грандіозну подію.

Святкування розпочалися 5 липня з вечора «сангіту», де сім’ї нареченого та нареченої виконали традиційні танці. На одній із церемоній нареченій завдали мехенді, розпис хною, а 11 липня відбулася церемонія халді, де пари покривалися пастою з куркуми.

Головна церемонія відбулася 12 липня.

Церемонію прикрашали живі квіти та фігури, створені з них.

Протягом весілля наречена кілька разів міняла вбрання. Один з її нарядів був червоним сарі, прикрашеним блискітками та дорогоцінним камінням за традицією Гуджарата.

Гуджаратці відомі своїм культурним та економічним розвитком. Червоний колір символізує богиню Калі, одну з найшанованіших індуїстських богинь.

Ще одне вбрання нареченої включало живі бутони жасмину.

Квіткова дупатта Радхіки була зроблена з 90 квіток чорнобривців і безлічі бутонів жасмину. На заключному заході Радхіка обрала золоте сарі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *