Неймовірна історія… Стюардеса підозрює молоду дівчину та старшого чоловіка, а після зльоту знаходить у ванній записку з трьома словами.

Коли чоловік і молода дівчина летіли з Сіетлу до Сан-Франциско, стюардеса Alaska Airlines Шелія Фредерік запідозрила недобре. Чоловік був добре одягнений, а дівчина — ні і відмовлялася дивитися будь-кому в очі.

Виконуючи свою роботу на борту літака, Шелія не могла перестати думати про дівчину і врешті-решт вигадала геніальний план, який вимагав справжньої мужності. Мужність, яка означала, що цю молоду дівчину врятували від небезпечної ситуації.

Шелія не могла ігнорувати дівчину і відчайдушно намагалася дивитися їй у вічі, подаючи закуски на борту літака. Вона поділилася своїми підозрами з колегою, і вони разом працювали, щоб відволікти чоловіка, поки Шелія намагалася привернути увагу дівчини. «Зрештою вона підняла голову, і вираз її очей був просто несамовитим, тому я вибачилася і попросила повернутися і просто нахилилася», — сказала Шелія в інтерв’ю програмі «Доброго ранку, Британія».

Вона придумала геніальний план, помістивши аркуш паперу та ручку в одну з ванних кімнат літака, а потім заблокувавши її, щоб відкрити тільки для дівчини. Поки її колега привертала увагу чоловіка, Шелія вказала на ванну і вдала, що пише. Потім вона почала чекати, сподіваючись, що дівчина зрозуміє.

Залишивши у ванній аркуш паперу та ручку, дівчина, на щастя, вибачилася та сходила до туалету. Чоловік залишився з нею біля ванної, але Шелія відмовилася покинути це місце і доглядала чоловіка. «Я залишила газету в одній з ванних кімнат», — сказала Шелія. «Вона відповіла газеті словами: «Мені потрібна допомога».

Шелія повідомила про це пілоту, який зв’язався з наземним контролем, щоб влада зупинила чоловіка під час приземлення. Повну історію героїчної стюардеси можна почути у відео нижче.

Шелія продовжувала підтримувати зв’язок із молодою жінкою, яку вона врятувала від торгівлі людьми, і за ці роки вони розмовляли кілька разів. Дівчина навіть навчається у коледжі, повідомляє Western Journal. «Якщо ви щось бачите, скажіть що-небудь», — повідомляє Шелія іншим. Будь ласка, поділіться цим, щоб нагадати людям про необхідність довіряти своїм інстинктам і віддати шану хоробрій та чудовій Шелії Фредерік. Вона є чудовим прикладом для всіх нас.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *