Схожа на маленьку українку! Максим Галкін поділився новими фото доньки Лізи

Нагадує маленьку українку! Максим Галкін оприлюднив нові фото своєї доньки.

Максим Галкін мав досить насичене життя за кордоном. Багато критиків говорили, що там він не досягне успіху. Проте артист довів протилежне. Він мав концертну програму і в США, і в Європі.

Але Галкін ніколи не забуває, що на Кіпрі на нього чекає зіркова родина. Крім того, він часто тішить публіку. Гуморист любить ділитися фотографіями у своєму особистому блозі. Цього разу передплатник згадав про дуже гарний знімок, який зняв Лізу Галкіну.

Дівчина сиділа із жовтим українським вінком на голові. Фотографію було добре прийнято багатьма користувачами мережі. Шанувальники поспішили наголосити, що Лізі дуже йде цей вінок. ‘Ніби маленька українка перед нами’, — вигукнув один із передплатників.

Ліза – дуже талановита дівчина. Вона витончена та красива. Вона обов’язково матиме велике майбутнє. Тим більше, що вона росте поряд з такими дбайливими та улюбленими зірковими батьками.

‘Прекрасне маля, відповідальні батьки, чудова сім’я. Здоров’я, усілякі успіхи, благополуччя’; Максим і Ара Борисівна дуже порядні люди і діти у них такі гарні. Кохання, добра і миру всім”;

‘Дякую за підтримку’; ‘Чудові діти. Нехай вони будуть здорові та щасливі»; «Вона така гарна, я не маю слів. Можу тільки уявити, якою вона буде згодом», — пишуть у коментарях користувачі мережі. ‘Я щаслива з нею. Завжди».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *