Мандрівник випадково виявив на острові худого пса і взяв його із собою

Молодий мандрівник Артур, здійснюючи одного недільного ранку запливши на байдарці з метою активно провести дозвілля і зробити кілька вдалих знімків, побачив на своєму шляху перешкоду у вигляді маленького острівця, заваленого гілками. Серед них стояв і поглядав у його бік переляканий худий пес. Артур був вражений побаченим: малюк настільки був виснаженим і жалюгідним!

Молодой путешественник Артур, совершая одним воскресным утром заплыв на байдарке с целью активно провести досуг и сделать несколько удачных снимков, увидел на своем пути преграду в виде маленького...

Песик полюбляв дружелюбно хвостиком, незважаючи на слабкість, видиму внутрішню напругу. Його слабеньке тільце тремтіло від холоду, а крізь тонку синюшню шкіру виднілися виразно тоненькі реберця. Як він тут виявився, чи давно відстав від людей, заблукав – на ці та інші запитання, що спливали в голові весляра, не було відповідей, але хлопець усвідомлював, що покинути самотнього і виснаженого собаку він не зможе. Артур відчув відповідальність за долю цього песика і вирішив діяти.

Пізніше, згадуючи цю історію, хлопець розповідав рідним, друзям: «Мені здавалося в той момент, що від хвилювання, що нахилилося, у мене вирветься серце з грудей!».

Артур вибрався зі своєї байдарки і якнайшвидше пішов по воді назустріч собаці.

Молодой путешественник Артур, совершая одним воскресным утром заплыв на байдарке с целью активно провести досуг и сделать несколько удачных снимков, увидел на своем пути преграду в виде маленького...-2

Про всяк випадок він вирішив голосно крикнути в надії побачити, можливо, рибалки чи когось ще з людей, що знаходяться поруч, але хлопець, видавши крики, зрозумів, що навколо нікого немає, і песик справді зовсім тут один і чекає з нетерпінням появи поблизу хоч однієї живої душі, яка б прийти йому на виручку. Діставшись до тріумфуючого пса, хлопець переніс його в байдарку.

Трохи згодом, зігрівши і нагодувавши трохи собаку, юнака почав хвилювати наступний момент: він плавав на території іншої держави (Центральна Америка), що означало — могли виникнути певні складнощі із придбаним собакою. Малюк, якого він назвав Барі, явно потребував допомоги, і Артур загруз у роздумах над тим, яким чином він може сприяти тварині далі.

Через добу хлопець мав повертатися назад, але залишити бездомного пса він не мав права на свої моральні підвалини.

І знайшлися небайдужі люди, які почали активно допомагати! Хтось приніс ще їжу, хтось допоміг супроводити Артура з песиком до ветеринара, щоб собачку, що загубився, міг оглянути фахівець. І ось через час Барі вже оглядала дівчина-ветеринар, брала у нього аналізи і відмивала тіло малюка від бруду, що в’їлася, обробляла шерсть від бліх.

Молодой путешественник Артур, совершая одним воскресным утром заплыв на байдарке с целью активно провести досуг и сделать несколько удачных снимков, увидел на своем пути преграду в виде маленького...-3

На жаль, через пару годин молодій людині довелося повернутися в готель, а собачка залишилася під контролем лікаря. Ветеринар пообіцяла тримати зв’язок з Артуром та інформувати хлопця про стан знайденої тварини.

Аналізи показали, що серйозних відхилень щодо здоров’я Барі немає, і Артур був радий цій та іншим новинам, які надходили регулярно від лікаря. Ось тільки одна думка хвилювала фотографа — пса не було куди діти, тому молодик був змушений знайти людей, які погодилися взяти Барі на перетримку.

Юна особа на ім’я Мелані стала для собачки «приймальною мамою» на наступні два місяці. Вона частенько відправляла Артуру відео та фото, щоб той знав, як живеться його другові Барі. Поза всяким сумнівом, підростаючий пес, що активно набирає вагу, був щасливий, обласканий, у нього був дах над головою, тепла підстилка, їжа, і, що найголовніше, турбота і контакт з людьми.

Молодой путешественник Артур, совершая одним воскресным утром заплыв на байдарке с целью активно провести досуг и сделать несколько удачных снимков, увидел на своем пути преграду в виде маленького...-4

Він перетворився зовні, сховалися під жирок реберця, пішла зляканість у погляді і навіть вушка, які раніше похмуро звисали на всі боки, тепер стояли на маківці.

Через пару місяців зміцнілий пес відправився до Артура в Даллас, хлопець вирішив все-таки залишити собі собаку і забрати його до свого дому. Довгоочікувана для фотографа зустріч відбулася в аеропорту.

Молодой путешественник Артур, совершая одним воскресным утром заплыв на байдарке с целью активно провести досуг и сделать несколько удачных снимков, увидел на своем пути преграду в виде маленького...-5

«Це був хвилюючий для мене момент, я тоді міркував: «А раптом Барі мене не згадає?»- Розповідав пізніше хлопець. І це було справді так, у перші хвилини зустрічі пес не усвідомлював до кінця, як реагувати на Артура і почав обнюхувати його кросівки. Але через пару хвилин Барі скочив на задні лапки і почав весело стрибати, туди-сюди виляючи хвостом.

Незабаром господар та його доброзичливий пес були вже в Монтані, де жив і працював молодий чоловік, і вихованець опинився у справжньому сніговому царстві. Це було неймовірне видовище: після спекотного Беліза опинитися раптом зовсім в іншому місці, в зимовій казці, і пес від побаченого був у захваті!

Молодой путешественник Артур, совершая одним воскресным утром заплыв на байдарке с целью активно провести досуг и сделать несколько удачных снимков, увидел на своем пути преграду в виде маленького...-6

Артур невпинно повторює, що зустріч із його чотирилапим другом – це доленосний момент, адже вони здобули один одного зовсім випадково, а от тепер не розлучаться ніколи!

Ось така незвичайна історія порятунку від мандрівника із Канади. Навіть перебуваючи в чужій країні, хлопець зміг допомогти псові, це як мінімум викликає повагу. Згодні

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *