Контрастні пари

Елізабет, 34-річний юрист, вирішила спробувати онлайн-побачення, зареєструвавшись на OkCupid у травні 2014 року. Вона не очікувала від цього багато чого, оскільки знала, що онлайн-побачення можуть бути важкими, особливо для жінок із зайвою вагою.

Її подруга з юридичного факультету, яка нещодавно розлучилася і знову почала зустрічатися, заохочувала Елізабет і двох інших колишніх подружок нареченої приєднатися до неї, щоб зареєструватися на сайті знайомств. На знак підтримки Елізабет погодилася.

У своїх попередніх спробах онлайн-знайомств Елізабет завжди представляла відшліфовану та ретельно підібрану версію себе, але цей підхід не був успішним. Тож цього разу вона вирішила створити «огидну версію» себе для свого профілю.

Вона вирішила підкреслити свої примхи та бути чесною щодо своїх недоліків. Вона включила фото себе зі своїм котом і дала зрозуміти, що вона неперевершено товста, згадавши свій розмір сукні (від XL до 2XL) і розмір штанів (від 16 до 20).

Елізабет розуміла труднощі, пов’язані з перебуванням повної жінки на сайті знайомств. У своєму профілі вона розповіла про «пастку розуму», в яку потрапляють багато жінок, вибираючи фотографії для своїх профілів. З правильними ракурсами, освітленням, макіяжем і одягом можна виглядати стрункішими на фотографіях.

Відвертий підхід Елізабет був спрямований на те, щоб кожен, хто цікавиться її профілем, точно знав, чого очікувати під час особистої зустрічі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *