Хауі Мандел зізнається, що «неймовірно піддається лікуванню», описує свої проблеми з психічним здоров’ям як «абсолютне пекло»

Коли мова заходить про Хауї Мандела, перше, що спадає на думку, це позитивізм і сміх.

За даними IMDb, свою кар’єру в шоу-бізнесі він почав випадково. Продюсер помітив його під час аматорського вечора в магазині Comedy Store на Сансет Стріп під час відпустки після того, як друзі переконали його спробувати.

Сьогодні Мандел є одним із найвідоміших імен у світі розваг. Телевізійна знаменитість, сценарист, актор, продюсер, режисер, підприємець і учасник/ведучий популярного ігрового шоу, що завгодно, Мандел випробував усе й довів, що він чудовий у всьому.

Однак нещодавно він вирішив розповісти про свій психічний стан і зізнався, що більшу частину свого життя боровся з тривогою, СДУГ і ОКР. Правда полягає в тому, що ніхто не може припустити, що хтось такий веселий, як Мандель, міг пережити таке.

«Я живу в кошмарі», заявив він. «Я працюю, щоб заземлитися. Я люблю те, що роблю, і маю чудову сім’ю. Однак я також можу відчувати сильний смуток, від якого ніколи не зможу оговтатися».

Screenshot

Незважаючи на те, що йому поставили діагноз у тридцять років, Мандал знає, що ОКР і СДУГ страждають назавжди. Він, однак, відкрито не говорив про свій психічний стан, оскільки вважав, що це вплине на його кар’єру. «Моєю першою реакцією було те, що я присоромив свою родину», — зізнався він. «Тоді я зрозумів, що ніхто не візьме на роботу людину, яка не є стабільною. Це було моїм занепокоєнням».

Компульсії та нав’язливі ідеї дуже турбують і заважають виконувати повсякденні завдання. «Мені поганий сон», — заявив комік канадського походження. «Я намагаюся приземлитися. Мандел зауважує: «У мене чудова сім’я, включаючи мою дружину Террі та їхніх трьох дітей, Райлі, Джекі та Алекса. Я обожнюю те, що роблю. Однак іноді у мене можуть бути періоди глибокої депресії, від якої я не можу оговтатися».

У розмові на її ток-шоу у 2022 році він поділився своїми проблемами з психічним здоров’ям із Келлі Кларксон.

У мене ОКР і я невротик. Люди вірять, що тому, що я десь на вулиці, я отримую задоволення та отримую задоволення. Я в жаху», — сказав він ведучому. «Мені подобається йти додому і просто жити в позі ембріона».

Кларксон відповів: «Мені це так смішно, тому що щоразу, коли я поруч з тобою, навіть коли бачу, як ти не працюєш… ти така протилежність тому, що я міг би подумати».

Мандел посміхнувся: «Я знаю, я така радість, я світло, я енергія, і я приголомшливий. Чесно кажучи, я приймаю багато ліків.

Саме комедія допомагала йому в найважчі часи його життя.

«Мій механізм подолання полягає в тому, щоб знайти гумор», — заявив він. «Якщо я не посміхаюся, я, ймовірно, ридаю. І я все ще стримався від того, наскільки жахливим і темним це насправді стає. У певному сенсі комедія мене врятувала. На сцені я відчуваю себе дуже легко. А коли мені нема чого робити, я відступаю, що нездорово».

Мета Мандела — допомогти підвищити обізнаність про психічні захворювання та позбутися стигми.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *