Стали відомі подробиці нью-йоркського дитинства Беррона Трампа

Багато уваги приділялося його сім’ї, включаючи колишню першу леді Меланію Трамп та його дітей Іванку, Еріка та Дональда Трампа-молодшого. Усі вони відігравали важливі ролі в Білому домі. Але Беррона Трампа, його молодшого сина, бачили не так часто.

Діти Дональда Трампа
Перше, на що ми повинні звернути увагу, це брати Беррона. Оскільки Дональд Трамп був двічі одружений, у нього є двоє зведених братів і дві зведені сестри. Трамп-молодший народився в 1977 році, Іванка — в 1981 році, а Ерік — в 1984 році.

Трамп і його колишня дружина Івана розлучилися в 1992 році, але невдовзі майбутній (а вже колишній) президент знову одружився. Він одружився на Марлі Мейплз наступного року, у 1993 році. У них народилася дівчинка на ім’я Тіффані.

Трамп розлучився зі своєю першою дружиною в 1999 році, а потім знову одружився. У 2006 році він одружився на Меланії Трамп.

У тому ж році Меланія народила сина Беррона. У 2016 році Беррон став першим хлопчиком, який жив у Білому домі за понад 50 років.

Однак ми незабаром до цього прийдемо. Іванка, Ерік і Дональд молодший – деякі з дітей Дональда, які брали участь у його президентстві та тісно співпрацювали зі своїм батьком і його командою.

Через це вони часто потрапляють у новини та майже щовечора дають інтерв’ю, виступи в пресі та телешоу.

Але 15-річний Беррон був захищений від палаючих очей світу. Натомість він зміг зосередитися на власному житті, тому що його батьки, Дональд і Меланія, хочуть, щоб він мав свободу, на яку заслуговують усі діти.

Беррон Трамп – молодість
Трамп народився в Нью-Йорку 20 березня 2006 року. Більшу частину свого дитинства він жив у Трамп-тауер на Манхеттені. Казали, що він мав там повний поверх.

Ніхто не здивується, дізнавшись, скільки грошей у Дональда Трампа. В результаті Беррон виріс у дуже заможній родині.

Мати Меланія Трамп розповіла Parenting, що Беррон любив літаки та гелікоптери, коли був маленьким хлопчиком. Вона завжди готувала йому сніданок і обід. У них не було стандартної няні, хоча вони жили дуже шикарним життям.

Барону дев’ять років. Перша леді сказала People у 2015 році: «Йому потрібен хтось, хто б був там батьком, тому я весь час з ним». «Як ви знаєте, мій чоловік завжди в роз’їздах».

«Ми тримаємо його якомога нижче», — сказав Трамп. «Ви не дізнаєтеся про своїх дітей, якщо їм надто багато допомоги».

Меланія Трамп розповіла, що Беррону в дитинстві подобалося щось майструвати, і що його мати заохочувала це. Люди казали, що Беррон буде малювати на стінах.

Per Metro Меланія сказала Parenting: «У його кімнаті стиль решти нашого будинку змішаний із тим, що йому подобається, а саме літаками та гелікоптерами».

«Ми даємо йому свободу використовувати свою уяву і робити все, що він хоче». Після цього він може робити зі своєю кімнатою все, що забажає. Маючи власну кімнату, він може робити все, що забажає. Ми можемо зафарбовувати те, що він малює на стінах.

Виросла Меланією
Вона також сказала: «Коли він був молодшим, він почав малювати на стінах». «Він стає більш креативним, і це чудово». Ми можемо зафарбувати те, що він малює на стінах свого ігрового майданчика. Одного дня, коли він грав у пекарню, він написав на стіні олівцями «Пекарня Баррона». Його ідеї дуже креативні. Але куди йде уява, коли ви говорите дитині «ні, ні, ні?»

У дитинстві Беррон був найближче зі своєю матір’ю Меланією. Дональд багато працював, і в 2005 році він сказав Ларрі Кінгу, що не проводить багато часу зі своїми дітьми.

Трамп сказав: «Я не буду носити підгузники». «Я не збираюся готувати їжу, і я можу навіть більше не побачити дітей».

Незважаючи ні на що, Беррон любить бути зі своїм татом. Меланія подбала про те, щоб Беррон проводив якісний час зі своїм батьком, коли той ріс. Вони вдвох часто ходили разом обідати. Через деякий час Беррон приєднався до свого тата на полі для гольфу.

«Пізнай людину, з якою ти». «І ми знаємо, яка наша робота», — сказала Меланія.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *