Астролог Влад Россс радить Зеленському ще трохи почекати і перетерпіти Джо Байдена та Джейка Саллівана

Український астролог Влад Росс прогнозує, якщо переможцем виборчих перегонів у США стане Ніккі Гейлі — це дасть Україні перемогу.

Такий прогноз озвучив під час інтерв’ю.

«Ми чули, що Зеленський говорив про місяці – нас переконують, щоб ми капітулювали, віддали свої території. Взагалі я дуже раджу Володимиру Зеленському ще трохи почекати та перетерпіти Джо Байдена та Джейка Саллівана, щоб дочекатися, коли вони підуть.

Зараз можна погоджуватися та тягнути час, але рівно до того часу, коли до Білого дому зайде новий президент США», — зазначає астролог.

Він вважає, що Саміт миру у Швейцарії започаткував кінець війни.

«Перший тайм означає перемир’я, він розпочався тут у Швейцарії, другий тайм відбудеться у Саудівській Аравії.

Особливо я переконався у цьому, коли Володимир Зеленський відвідав цю країну напередодні саміту у Швейцарії. Тепер це 100% означає, що другий саміт буде саме там» , — Розповів астролог.

Зауважимо, що астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, пророцтво, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди збуваються на 100%. Інформація досить часто носить розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як ймовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *