Двох орчан підозрюють у крадіжці залізничного майна

Новотроїцький міський суд розгляне кримінальну справу проти двох жителів Орська. Чоловікам інкримінують крадіжку на залізничному підприємстві.

13 квітня поточного року в лінійний відділ поліції Орска надійшла інформація про крадіжку на одному з залізничних підприємств. Під час оперативних заходів затримано двох підозрюваних – 41-річного машиніста тепловоза та його 50-річного помічника.

Даючи свідчення, 41-річний Орчан зізнався, що першу крадіжку вчинив 13 лютого. Того дня він викрав 42 кілограми пластичного мастила, призначеного для захисту деталей машин і механізмів від тертя. Також залізничник викрав ще 160 літрів моторного масла. Підозрюваний виніс своє майно та сховав у своєму гаражі.

У березні та квітні підозрюваний скоїв ще кілька крадіжок на залізничному підприємстві. Загалом у них викрали 460 літрів моторного масла та 60 літрів дизельного пального.

А 14 квітня чоловік вирішив діяти не сам, а зі своїм колегою – 50-річним помічником. Разом вони злили з локомотива 160 літрів пального. Закінчивши зміну, зловмисники відвезли викрадене в гараж організатора злочину, де їх зустріла транспортна міліція.

Проти затриманих відкрито кримінальне провадження. Матеріали справи з обвинувальним актом направлено до суду.

Фото надано прес-службою профільного управління МВС УФО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *