У кого найбільші сиськи в світі? Фетиш-модель з нестерпними цицьками

Енні Гокінс-Тернер, відома як Норма Стітц, тримає світовий рекорд найбільших грудей, її розмір становить 102ZZZ. Вона здобула популярність як модель-фетиш, народившись у 1956 році в Атланті, штат Джорджія. Її покійний чоловік Аллен Тернер спонукав її створити веб-сайт, який демонстрував би її величезні груди.

Захворювання Енні, гігантомастія, призводить до того, що її груди важать колосальні дев’ять стоунтів через надмірний ріст тканини грудей. Її груди почали розвиватися у віці п’яти років, а до дев’яти вони мали розмір 36D. Незважаючи на двох дітей, вона не могла годувати грудьми через свій стан. Енні відмовилася від операції зі зменшення грудей, заявивши, що її м’язи спини розвинулися для підтримки її росту.

Її сиськи потрапили до Книги рекордів Гіннесса, завоювали мільйони шанувальників і заробили річний дохід у 40 000 фунтів стерлінгів. Її статок становить 5,5 мільйонів фунтів стерлінгів. Незважаючи на свій успіх, Енні щодня стикається з глузуваннями та критикою, розкриваючи, як це емоційно вплинуло на неї та її сина, і згадуючи, як підлітки дражнили її через її пишні груди.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *