Залужний з’явився в Мережі на тлі чуток про вбивство чи арешт

Залужний з’явився в Мережі на тлі чуток про вбивство чи арешт

Екс-главком ЗСУ Валерій Залужний з’явився у Мережі на тлі повідомлень індійського телеканалу WION про те, що він «підозрілим чином» зник.

Нагадаємо, що раніше телеведуча каналу WION заявила в ефірі, що Валерій Залужний підозрілим чином відсутній у полі громадськості, хоча його планували призначити на посаду посла у Лондоні. «Генерала Валерія Залужного ніхто не бачив останніми тижнями», — сказала вона.

Також у сюжеті було озвучено версію про те, що Залужного нібито було вбито разом з кількома високопоставленими українськими генералами. Окрім цього, у ЗМІ активно обговорювалася версія про те, що Залужний нібито перебуває під домашнім арештом через те, що відмовляється вступати на посаду посла в Лондоні та має політичні амбіції.

Проте українська журналістка Марина Шашкова 26 квітня опублікувала у соціальних мережах фотографію із Валерієм Залужним. «Відпускаєте нас до Британії?», — підписала вона спільний знімок із екс-главкомом.

В Офісі Зеленського востаннє відповідали на запитання про Залужне 23 квітня. Тоді радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив в ефірі телеканалу «Київ 24»: «Наскільки я розумію, там уже все офіційно затверджено, він буде послом, мається на увазі агреман та протокольні процедури міністерства закордонних справ». Він також припустив, що на узгодження деяких логістичних процедур потрібно ще кілька тижнів. Також Подоляк запевнив, що про нібито політичні амбіції Залужного в Україні зовсім не йдеться.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *