Пиріжки на пісному тісті, як у радянській їдальні. Рецепт без молока та яєць

Пиріжки на пісному тісті, як у радянській їдальні.

Рецепт без молока та яєць

Ось рецепт пісних пиріжків, які нагадують смак із радянської їдальні. Вони приготовані без молока та яєць.

Інгредієнти для тесту:

500 мл теплої води

11 г сухих дріжджів

2 год. ложки цукру

1 год. ложка солі

2 ст. ложки рослинної олії

1 кг борошна

Інгредієнти для начинки:

0,5 кг яловичини

1 цибуля

4 ст. ложки рослинної олії

0,5 год. ложки чорного меленого перцю

0,5 год. ложки сухого часнику

1 год. ложка солі

Приготування:

У теплу воду додайте дріжджі, сіль та цукор, добре перемішайте. Потім влийте олію і повільно додайте борошно, поступово замішуючи тісто ложкою.

Замішайте тісто руками до отримання еластичної та трохи липкої консистенції. Покрийте тісто харчовою плівкою та залиште відпочивати у теплому місці.

Пропустіть яловичину через м’ясорубку та наріжте цибулю дрібними кубиками. Обсмажте цибулю на олії до золотистості, потім додайте фарш і обсмажуйте, розбиваючи грудочки.

Після 15 хвилин приготування додайте сіль, чорний перець і сухий часник у фарш, перемішайте.

Перемішайте тісто ще раз і залиште на 40 хвилин|мінути| для підйому.

Розділіть тісто на колобки по 80 грамів і сформуйте з них невеликі коржики. На кожну корж викладіть начинку і акуратно запечатайте, злегка подовжіть і сплющіть.

Розігрійте олію в сковороді і обсмажте пиріжки з усіх боків до золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *