Кукурудзу їмо всю зиму — смак як у свіжої. Ділюсь простим рецептом консервованої кукурудзи

Спробуйте цей простий і смачний спосіб консервування кукурудзи, щоб насолоджуватися нею протягом усієї зими. Цей рецепт забезпечить вам кукурудзу з таким же свіжим смаком, ніби ви щойно зірвали її з качана.

інгредієнти:

Кукурудзяні качани

Сіль

Цукор

Вода

Обладнання:

Трилітрові скляні банки з кришками

Каструля

Рушник

Цей список допоможе вам бути готовими до всіх етапів консервації кукурудзи.

Ось як приготувати консервовану кукурудзу:

Ретельно помийте та стерилізуйте трилітрові банки разом із кришками.

Очистіть кукурудзяні качани від листя і волокон, потім добре промийте і відріжте хвостики.

Покладіть качани в банки вертикально, щоб їх помістилося якнайбільше.

Додайте в кожну банку трохи солі та цукру.

Залийте кукурудзу окропом та закрийте банки кришками.

Покладіть рушник на дно каструлі, розмістіть банки на ньому та залийте гарячою водою.

Стерилізуйте банки протягом 30 хвилин після закипання води.

Закрутіть або закатайте банки кришками, залиште їх остигати, а потім зберігайте у підвалі. Консервована кукурудза збережеться протягом двох років і ідеально підійде для салатів, рагу або як смачне перекушування.

Ви також можете використовувати менші банки для консервування кукурудзи, розрізавши кожен качан на дві частини для зручності укладання.

Якщо вам сподобався цей рецепт, не забудьте поставити лайк – ваша підтримка є дуже важливою для мене!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *