Шер у напівпрозорій сукні пристрасно поцілувала молодого бойфренда на гала-вечорі у Каннах

Артистка та її обранець виглядали щасливими та закоханими. Шер та Олександр Едвардс виявили ніжні почуття один до одного.

Шер в полупрозрачном платье страстно поцеловала молодого бойфренда на гала-вечере в Каннах   

Legion-MediaVKOKTGMLink

У рамках Каннського кінофестивалю відбувся благодійний гала-вечір amfAR. Захід щорічно відбувається у знаменитому Hotel du Cap-Eden-Roc. Аукціон відвідали численні зірки світового шоу-бізнесу. Співачка Шер з’явилася на килимовій доріжці з молодим обранцем, 38-річним керівником компанії звукозапису Олександром «AE» Едвардсом.

Артистка виглядала ефектно та елегантно. Виконавиця хіта Believe розпустила довге темне волосся, зробивши легкі хвилі. Вона нанесла ніжний макіяж у теплій гамі з акцентом на сяючі тіні для повік. Шер одягла чорну шифонову сукню-максі з напівпрозорою спідницею.

Александр Эдвардс и Шер выглядели счастливыми и влюбленными

Олександр Едвардс та Шер виглядали щасливими та закоханими

Legion-Media

77-річна поп-зірка доповнила образ чорною хутряною накидкою. Співачка додала блискучі аксесуари — чокер із великим камінням та мітенки, посипані стразами. Бойфренд Шер віддав перевагу чорному костюму і білій сорочці.

Закохані позували фотографам та обіймалися. Якоїсь миті вони поцілувалися в губи на очах у всіх. Після бурхливого прояву почуттів Шер та Олександр подивилися один на одного і розсміялися.

Александр Эдвардс и Шер не скрывали чувств друг к другу

Олександр Едвардс і Шер не приховували почуттів один до одного

Legion-MediaVKOKTGMLink

Шанувальники оцінили емоційні стосунки пари. «Нічого собі, які пристрасті!», «Шер виглядає просто чудово», «Незважаючи на різницю у віці, видно, що їм добре один з одним», «Все ж 40 років різниці — це надто», — висловилися блогери.

Зірка фільму «Бурлеск» ознайомилася з коханим на Тижні моди в Парижі у вересні 2022 року. Вже у листопаді пара підтвердила роман. Всім хейтерам, які намагалися дорікнути її через стосунки з молодим чоловіком, Шер відповіла, що кохання не знає математики.

Шер выбрала стильный образ total black

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *