Арештович матом обізвав українців: люди в сказі

Олексій Арестович під час прямого ефіру дуже своєрідно освідчився українцям.

Він з матюками пояснив, що свого часу давав присягу українському народу, а «не якомусь там головнокомандувачу», яких пережив уже не одного. І закликав голосувати за нього на виборах президента України, бо інакше всім нам, «лохам і довбам» буде дуже погано. А йому на Майамі з тарілкою омарів – гаразд.

Саме таку чергову безглузду заяву зробив сам Арестович. Скандальний спіч колишній радник Офісу Президента України озвучив в ефірі вечірньої програми на YouTube у журналіста та політолога Юрія Романенка. І нецензурних слів там було набагато більше, ніж звичних.

Він вважає, що буде добрим главою держави. Однак, не вірить, що українці зможуть його обрати. І не тільки через пов’язані з ним скандали, а тому, що вони “долбо*би”.“Якщо ви за мене не проголосуєте, кому від цього буде гірше? Ви подумайте про свою тупоголову голову… Я сидітиму на яхті, після того, як війна закінчиться, у Тихому океані і є омарів і вестиму семінари. А що буде з вами, якщо ви за мене не проголосуєте? Ви подумаєте своєю дурною головою?”, — заявив екс-радник ВП.Він неодноразово обізвав українців, які, на його думку, хочуть чути постійно “розповіді про те, наскільки вони великі, світлі та славні”.

Арестович каже, що громадяни України не здатні вибрати собі за лідера “гідної” людини, а віддають перевагу політикам, які “насилуватимуть ваших дочок, збиватимуть ваших синів на машині, експлуатуватимуть вас”.“А ви все продасте їм. Продайте своє майбутнє, майбутнє своїх дітей та свій добробут”, — сказав він і додав, що прагне стати «месією», який захищатиме народ від «експлуатованої та зжираючої» системи.

Насамкінець він назвав людей “ідіотами”, яких він намагається “врятувати”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *