Смачний квас за 2:00. Виходить завжди різкий завдяки одній добавці

Смачний квас за 2:00. Виходить завжди різкий завдяки одній добавці

З приходом літньої спеки досить актуально стоїть питання з освіжаючими напоями. Пропоную вам не купувати в магазині незрозуміло, що, а зробити смачний, домашній квас. Рецепт завжди виходить.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

окріп, 3 л;

сухарі із бородинського або житнього хліба, 150 г;

цукор, 150 г;

кава розчинна, 1 ст.л

дріжджі сухі, 7 г;

лимонна кислота, 1 ч. л;

родзинки, 15 – 20 р.

Процес приготування

У окріп всипаємо розчинну каву, цукор, сухарі. Перемішуємо і залишаємо до повного остигання.

Всипаємо лимонну кислоту, дріжджі, родзинки.

Накриваємо банку марлею, потім обгортаємо рушником і залишаємо на 2 години. Якщо ви пробуєте і не вистачає кислоти чи солодощі, додайте ще й залиште на 30 хвилин.

Проціджуємо квас, розливаємо по пляшках або в банку, закриваємо кришкою та відправляємо у холодильник.

Напій можна вже пити через 3-4 години, але проміньше оставьте на ночь, чтобы он хорошо настоялся и приобрел характерную для кваса резкость.

Вкусный квас за 2 часа. Получается всегда резкий благодаря одной добавке

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *