Солоне сало з червоним перцем та часником «авторський рецепт»

Дорогі друзі, сьогодні я поділюся з вами моїм рецептом засолювання сала з м’ясними прошарками в червоному перці та з часником. А також додаємо чорний перець горошком, суміш перців та лавровий лист. Час засолювання 2 — 3 тижні у прохолодному місці. У результаті отримаєте запашний, ніжний і в міру гострий шпик.Також зверніть увагу на мої рецепти: «Солене сало з часником» та «Копчене сало».

Для закуски потрібно:

сало з м’ясним прошарком на шкірі 2 кг

перець червоний мелений гострий 2 ст. ложки

велика сіль 250 г

лавровий лист 10 шт.

пергамент або віскозні рушники за кількістю шматків сала

пряна суміш із 5 перців 2 ст. ложки

перець червоний мелений (паприка) 2 ст. ложки

перець чорний горошком 15 шт.

часник 1 головка

Дорогие  друзья, сегодня я поделюсь с вами моим рецептом засолки сала с мясными  прослойками в красном перце и c чесноком. А также добавляем черный перец  горошком, смесь перцев и лавровый лист.

Приготуємо суміш для засолювання. Змішуємо інгредієнти: 250 г сіль, по дві столові ложки перців, також додаємо чорний перець горошком, розмелений лавровий лист і часник. Перемішуємо.

Дорогие  друзья, сегодня я поделюсь с вами моим рецептом засолки сала с мясными  прослойками в красном перце и c чесноком. А также добавляем черный перец  горошком, смесь перцев и лавровый лист.-2

Сало нарізаємо шматками і обвалюємо у суміші з усіх боків. Враховуючи, що сало з м’ясним прошарком під час засолювання дасть сік, кожен шматок індивідуально загортаємо в пергамент або віскозний рушник. Вони вберуть зайву вологу.

Дорогие  друзья, сегодня я поделюсь с вами моим рецептом засолки сала с мясными  прослойками в красном перце и c чесноком. А также добавляем черный перец  горошком, смесь перцев и лавровый лист.-3

Час засолювання, як правило, становить 2 — 3 тижні, зберігати сало можна в морозилці досить тривалий термін. Перед вживанням зіскребіть надлишки солі з усіх боків.

Дорогие  друзья, сегодня я поделюсь с вами моим рецептом засолки сала с мясными  прослойками в красном перце и c чесноком. А также добавляем черный перец  горошком, смесь перцев и лавровый лист.-4

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *