А ви ще пам’ятаєте цю чудову і талановиту актрису? Погялньте, що знею вчора сталося…

Актриса з аристократичною зовнішністю Марія Куликова впізнавана тонким стилем і неймовірним талантом. За тендітними плечима героїні десятки мелодрам, театральних вистав. Приваблива артистка здатна зачарувати будь-кого, тому особисте життя Куликової викликає у фанатів особливий інтерес.

Де Марія Куликова сьогодні

Працездатності Марії її колеги можуть просто позаздрити, адже фільмографія артистки щороку поповнюється десятком робіт. За роки амплуа актриси не змінюється, телезірка грає справедливих, люблячих жінок.

Сама Марія поділилася, що втомилася від однотипних ролей, але причина, як пояснила героїня, у системі телебачення. У 2021 році Куликову можна було побачити у продовження серіалу медичної тематики «Скліфосовський», психологічному трилері «Зникла».

Для зйомок фільму актрисі довелося трохи змінити зовнішність. Марія розпрощалася зі своєю «візитною карткою» – довгим волоссям і постала перед публікою зі стильним та сміливим каре.

А ви знали, що…

Артистка категорично відмовляється зніматись у відвертих сценах. Наприклад, на зйомках серіалу «Дві долі» режисерові довелося задіяти дублерку. Крім того, Куликова вибіркова й у рекламних проектах. У телезірки підростає син, тому Марія ніколи не рекламуватиме сигарети чи алкоголь.

Крім того, робочий арсенал артистки поповнився зйомками у двох детективах, слава рада, що нарешті вона зможе попрацювати і в інших жанрах.

Особисте життя Куликової зараз

У стрічці своєї соцмережі телегероїня часто публікує фото із сином Ванею. У коментарях передплатники актриси розділилися на два табори: одні стверджують, що хлопчик більше схожий на тата, інші кажуть, що на маму. Із батьком Івана – Денисом Матросовим, Марія вже близько шести років перебуває в офіційному розлученні.

Екс-чоловік Куликової не став відкладати особисте життя на потім і практично відразу одружився і знову став татом. 44-річна актриса живе з колишнім чоловіком по сусідству, тому син достатньо часу проводить із Денисом і навіть залишається у батька на ніч.

Останнім часом актрисі приписували безліч романів, відомо, що зараз серце телезірки не вільне.

Довгий час жінка приховувала ім’я обранця, але журналістам таки вдалося дізнатися, з ким живе Марія Куликова. Коханий артистки – Віталій Кудрявцев. Чоловік-ровесник Куликової, має сина від попередніх стосунків із Серафимою Низовською.

Сьогодні Марія вважає себе абсолютно щасливою людиною і її життя поза телекамерами її повністю влаштовує. В одному з інтерв’ю Куликова поділилася, що для неї важлива гармонія: вона має будинок, про який вона мріяла, є любов і прекрасний син. І навіть якщо основний вид діяльності перестане приносити дохід, актриса знає, чим займеться.

Поділіться, про яку знаменитість ви хотіли б дізнатися більше. Чекаємо на ваші відповіді в коментарях.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *