АТБ – як економити у найбільшій продуктовій мережі України

Мережа бюджетних супермаркетів АТБ має найбільшу кількість магазинів серед продуктових рітейлерів України, товари з яких можна замовити та онлайн.

Свій початок АТБ веде з 1993 року, коли відкрили перші магазини фірми «Агробізнес». У 2000-х роках супермаркети компанії стали дискаунтерами, пропонуючи різні товари за оптовими цінами.

Наразі АТБ є найбільшою продуктовою мережею в Україні та налічує 1200 магазинів, у яких працює понад 60 000 осіб.

Прагнучи зберегти лідерство, АТБ часто запроваджує технічні новинки. Зокрема, постійно збільшує кількість маркетів, де можна скористатися прайс-чекером, щоб відсканувати товар і дізнатися його ціну, або Scan&Go, коли можна оплатити товар онлайн, просто просканувавши його штрих-код у магазині.

Що можна придбати в АТБ
Наразі асортимент пропозицій в АТБ налічує понад 3500 одиниць продуктів та промтоварів, 1000 з яких є продукцією власних торгових марок мережі.

У магазинах мережі є всі необхідні продукти харчування на будь-який смак та гаманець. Тут можна придбати і побутову хімію, товари для догляду за тілом. Є у невеликій кількості посуд, іграшки, канцтовари.

АТБ позиціонує себе магазином із вигідними цінами. Підтримувати такий статус дозволяють товари власних торгових марок мережі, які становлять майже третину всього асортименту АТБ. До них відносяться:

Розумний вибір – марка пропонує як продукти, і непродовольчі товари за найнижчою ціною, але із збереженням державних норм;
Своя лінія – продукти, корм для тварин та побутова хімія цієї марки мають гарну якість, незважаючи на невисоку ціну;
DeLuxe – бренд продуктів найвищої якості з різних куточків світу;
TODAY – марка молочних продуктів із натуральних інгредієнтів, колись називалася «АТБ Спецзамовлення».
Як заощадити в АТБ
У мережі завжди можна зустріти акції. Частина з них є сезонними, такі як розпродаж до Чорної п’ятниці, Нового року, Різдва або Великодня.

АТБ скидкиВ АТБ завжди можна знайти товари зі знижкою. Фото: прес-служба АТБ

Действуют здесь и постоянные недельные акции, такие как:Економія – починається в середині робочого тижня та пропонує знижки до -43% на частину продуктів;

Товар дня – одноденна акція на певний продукт чи промтовар;

Риба тижня — знижки на певний вид риби або товари рибної гастрономії, які діють з середи до вівторка;

7 днів – передбачає тиждень хороших цін на деякі промтовари, новий тиждень – нові пропозиції.

Усі ці акції можна переглянути в рекламних буклетах АТБ.

Як здійснити онлайн-покупку в АТБ

Навесні 2020 року мережа запустила інтернет-магазин zakaz.atbmarket.com. Наразі замовити та отримати товари звідси можуть мешканці 286 населених пунктів у всіх куточках України.

Онлайн-кошик можна сформувати як із продуктуов, так и промтоваров. Оплатить ее можно дистанционно, например карточкой при составлении заказа.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *