Скандальний блогер Алхім і актор Цимбалюк розважалися під російські пісні

Аудіоінфлюенсер Анна Алхім разом із відомим українським актором Тарасом Цимбалюком днями відпочивали в компанії друзів під пісні російських виконавців.

Блогери Аліна Доротюк і Богдан Беспалов миттєво відреагували на відео, яке Анна Алхім опублікувала в сторіс у своєму Instagram.

Скриншот Instagram
Скриншот Instagram

«Тарас Цимбалюк, Алхим под Земфиру та інша російська музика. Тепер ви розумієте… Так що ви ще не раз почуєте про «братні народи» і «добрих росіян». Він українець до мозку кісток… Цимбалюк — ти ж Лицемір! Знай, на кого ти підписаний», – прокоментував у своєму блозі Беспалов.

Журналістка Аліна Доротюк також не оминула цю скандальну тему. Вона першою помітила подвійні стандарти блогера та актора.

«Тарас Цимбалюк тусується під пісні російських виконавців. До речі, Сергій Мазаєв, який співає про Арбат, був одним із тих артистів, які підтримали Путіна та його режим на останніх президентських виборах. Я звернулася за коментарем до Тараса, але від коментарів він відмовився: Есть только выводы.

Журналістка також зазначила, що фанатам не варто писати про те, що це домашнє відео, адже Анна Алхім і Тарас Цимбалюк публічні люди і мають фільтрувати власний контент, особливо під час повномасштабного вторгнення.

«Не треба писати, що це саморобне відео. Що хочуть, те й слухають. Це відео було опубликовано на многотысячную аудиторию в Instagram. Ответственность за свою публичность перед аудиторией? Нет! Не слышали», — возмущенно обратилась блогерша.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *