Дружина Павлика розповіла, чи хочуть вони другу дитину: «Він і на Михася не був готовий»

Нині вони виховують сина Михайла.

Дружина співака Віктора Павлика — Катерина Репяхова — зізналася, чи планують вони з чоловіком народити другу спільну дитину. За словами блогера, Павлик не був готовий і до появи на світ їхнього першого сина Михайла, а зараз він розуміє, що в нього вже немає сил та енергії на другу дитину.

«Віктор він не те, що проти, просто у нього вже вік бере. Плюс операція, він не дуже буде помічником. Я розумію, що якщо я все-таки зважусь, то треба розраховувати тільки на себе. Він такий чоловік, він і на Михася не був готовий, а коли Міхась з’явився, у нього весь світ перекинувся.

Також Репяхова розповіла про діагноз їхнього сина. Вона каже, що зараз вона не має часу розклеюватися, адже треба займатися дитиною.

«Мій синочок мене дуже мотивує, оскільки він потребує більше уваги, ніж звичайна дитина, оскільки у нас заняття 6 разів на тиждень. Це майже кожен день, у деякі дні по кілька занять», — зазначила Катерина.

Блогерша додала, що робить все можливе для того, щоб її син нормально почував себе серед інших дітей.

«Ти приймаєш цей факт, ти любиш свою дитину, ти робиш усе для того, щоб вона не відчувала себе якоюсь не такою, вона ходить у звичайний сад, зі звичайними дітьми. Там її люблять, вона все розуміє, просто трошки повільніше» , — Підсумувала Репяхова.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *