Гігант світової оборони отримав від України замовлення на будівництво заводу боєприпасів

Виробництво боєприпасів в Україні планується розпочати протягом 24 місяців.

Світовий оборонний гігант Rheinmetall отримав перше важливе замовлення від українського уряду на будівництво заводу боєприпасів в Україні, про яке було оголошено у лютому 2024 року. Про це повідомляє прес-служба німецького концерну.

Замовлення передбачає повне технічне оснащення заводу до введення в експлуатацію. Мова йде про загальну вартість в межах тризначної суми в мільйонах (нижча тризначна цифра мільйон євро). Кошти будуть зараховані вхідним дорученням на початку ІІІ кварталу 2024 року.

Передбачається, що роботи розпочнуться найближчим часом і завершаться протягом кількох років. Виробництво боєприпасів в Україні планується розпочати протягом 24 місяців. Разом з українським партнером Rheinmetall також відповідатиме за роботу заводу.
Відео дня:

«Ми переходимо від слів до дій і разом з нашим партнером створимо центр компетенції з виробництва боєприпасів в Україні», — зазначив Армін Паппергер, генеральний директор Rheinmetall AG.

У концерні зазначили, що в Україні вживаються заходи з підготовки необхідної інфраструктури. Найближчим часом буде створено спільне підприємство Rheinmetall та української державної компанії для експлуатації заводу.
Діяльність Rheinmetall в Україні:

Німецька зброєва компанія Rheinmetall вже відкрила завод на заході України, де ремонтують танки Leopard 1 і БМП Marder. Місце розташування заводу тримається в таємниці, оскільки це об’єкт особливого інтересу російських окупантів.

Rheinmetall також планує відкрити в Україні компанію у сфері протиповітряної оборони. Також німецький концерн має намір розпочати в Україні виробництво бойових машин піхоти Lynx.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *