Огневич після скандалу з піснями РФ стала на захист Цимбалюка: «Не заслуговує на бруду»

Співачка наголосила, що хейтери накинулися на актора невиправдано.

Відома українська співачка Злата Огневич висловилася про популярного актора, зірку серіалу «Впіймати Кайдаша» Тараса Цимбалюка, який нещодавно потрапив у скандал через розваги під російські пісні. Артистка заступилася за актора.

Знаменитості давно знайомі і навіть грали в одному театральному спектаклі, тому співачка добре знає колегу. Вона переконана, що на Тараса невиправдано полився хейт, і наголосила, що актор – хороша людина, яка багато допомагає військовим.

«Хочу сказати шановним хейтерам, що не ту людину вони вибрали для хейту і образ. Уже точно Тарас не заслуговує і сотої частки тих слів, дерми і бруду, які ви вилили на нього за ці дні. Це точно не та людина. Тарас Цимбалюк робить безліч добрих справ, допомагає військовим та всім своїм життям та позицією доводить, що справжній патріот і любить Україну», — зазначила Огневич у своєму Instagram.

Злата Огневич / Скриншот Instagram

Також виконавиця наголосила, що за часів повномасштабного вторгнення українцям потрібно об’єднуватись, а не навпаки – розпалювати ворожнечу всередині країни. Наприкінці Злата закликала шанувальників зберігати в собі людей та поважати інших.

До речі, цими днями Цимбалюк разом із блогеркою Анною Алхім, своєю коханою Світланою Готочкіною та іншими розважалися під пісні російських артистів у заміському будинку. Відео з вечірки поширила Алхім. На кадрах можна було почути треки Земфіри, Сергія Мазаєва та гурту «Лепріконси».

На актора посипався хейт у мережі та він вирішив прокоментувати інцидент.Тарас визнав свою помилку і підкреслив, що був неправий.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *