«Не бачу проблеми»: відомий ведучий прокоментував виступ українських зірок в Юрмалі

Відомий український ведучий та інтерв’юер Слава Дьомін висловився про українських селебрітіз, які взяли участь у музичному фестивалі Лайми Вайкуле «Рандеву». Він пояснив, чому схвалює їхнє рішення виступити в Юрмалі, Латвія.

Як відомо, серед тих, хто заспівав свої хіти на фестивалі, були репер Потап, співачки Настя Каменських, Вєрка Сердючка, артисти Макс Барських та Alekseev. Але були й ті, хто відмовився дати концерт в Латвії, зокрема, Оля Полякова та Надя Дорофєєва.

Варто вказати, що Вайкуле активно підтримує українців у війні з РФ. Вона стала на бік України після початку повномасштабного вторгнення.

Проте у списку запрошених на музичну подію були й «хороші росіяни». Лайма запросила виступити російських артистів, які проти путінського режиму, але чимало з них продовжують жити і працювати в країні-агресорці. Свій фестиваль вона поділила на два дні, аби українські та російські зірки виступали окремо.

На вищезгаданих українських співаків полився хейт через те, що вони полетіли в Юрмалу і виступали з росіянами на одній сцені. У своєму Telegram Дьомін вирішив заступитися за зірок і поділився власними думками щодо події. Він не вбачає у діях артистів щось погане і не розуміє, чому вони зіштовхнулися з критикою.

«А що не так? Чому дехто вважає, що українські артисти не могли виступати на Рандеву у Лайми в Юрмалі? Так. На цьому фестивалі були російські артисти, але в інший день і всі вони в опозиції до російської влади. В український день російські артисти не виступали. Лише в залі були Макаревич і Пугачова. То ж не бачу у цьому проблеми», – заявив Слава.

Alekseev, Каменських і Потап / колаж УНІАН
Alekseev, Каменських і Потап / колаж УНІАН

На думку інтерв’юера, виступ Юрмалі дав ще одну можливість виконавцям нагадати про Україну та війну. Тому він підтримує рішення, зокрема, Потапа та Каменських.

«Дорофєєва і Полякова відмовились виступати. Погодились Каменських, Алексєєв, Сердючка. Так, Потап був. І для деяких українців це виглядало трохи дивно. Але, загалом, як на мене, ці артисти вчергове нагадали глядачам про Україну і про те, що у нас і у них є йо*нути*й сусід. А для нас будь-яка міжнародна сцена – це хороша можливість нагадувати про себе», – додав Дьомін.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *