Тільки що! ЗЕЛЕНСЬКИЙ здався. Кінець війні РЕФЕРЕНДУМ. Новий президент. Українці йдуть на вибори. ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський вважає проведення в державі референдуму з питань територіальних поступок Росії в обмін на мир можливим за умови, якщо цього захоче народ; водночас він вважає такий референдум “не найкращим варіантом”, оскільки Україна має справу з Путіним.

“Для цього (референдуму – ІФ-У) потрібно, щоб український народ бажав цього… Скажу вам чесно, – це не найкращий варіант, тому що ми маємо справи з Путіним, і для нього це буде перемога – забрати частини наших територій”, – заявив Зеленський в інтерв’ю французьким ЗМІ, відповідаючи на запитання, чи відкритий він до ідеї проведення такого референдуму.

Так, за його словами, “все одно мине якийсь час, і, якщо це заморожений конфлікт, він (Путін – ІФ-У) може прийти знову і зробити це (напасти – ІФ-У)”.

Глава держави також вважає, що “не всі території потрібно відвойовувати руками, і не всі території треба відвойовувати зброєю. Я вважаю, що на це можна витратити багато часу і багатьох людей. І я вважаю, що це не дуже добре. І тому, я вважаю, дипломатично можна відвоювати свої території”.

“Для цього ми, чесно кажучи, і будували Формулу миру, коли можна політично тиснути всім світом на Путіна”,

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *