У Ростовській області виникла пожежа на нафтобазі після нічного удару ЗСУ. ВІДЕО

У Ростовській області розгорівся потужний пожежа на нафтобазі після нічної атаки. Вогонь охопивши резервуар на базі, що стало наслідком удару Збройних сил України. Так пишуть місцеві Telegram-каналі.

Відповідно до російських ЗМІ, атакованими цілями Сил оборони України в ніч на 3 серпня стали склади у Кам’янському та Морозівському районах Ростовської області. Внаслідок атаки пошкоджені резервуари з паливом.

Російське видання Astra уточнює, що у Кам’янському районі постраждав комбінат “Атлас” Росрезерву, який постачає нафтопродукти для російської армії. Пожежу, що виникла, не вдається ліквідувати з ночі.

На опублікованих у мережі відео видно столб чорного диму за кілька кілометрів від місця пожежі.

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому Морозовськ у Ростовській області.

«Зафіксовано попадання до складу боєприпасів, де зокрема зберігалися й керовані авіаційні бомби. Інформація про враження засобів ППО та авіаційної техніки ворога уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Також Силі оборони атакували низку нафтобаз та об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів у Білгородській, Курській та Ростовській областях: «Має місце інформація про попадання та подальше загоряння щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *