ЗСУ звільнили Суджу і швидко йдуть на північ: Росія втратила вже 430 кв км Курської області

З урахуванням усіх поступів українських військових виходить, що Росія зараз втратила повний контроль над територією до 430 кв.

Українським військовим менше ніж за три доби вдалося взяти під контроль велику територію Курської області. Понад те, зона бойових дій розширилася до 430 кв км.

Z канали пишуть, що українським силам удалося взяти практично під повний контроль місто Суджа. Про це повідомляє близький до Міноборони телеграм-канал “Рибар”. Дані підтверджує відео обстрілу машини із цивільними, яку опублікували Z-канали. Вона обстріляна круговою розв’язкою на схід від міста. Із відео не зрозуміло, хто це зробив. “Рибар” пише, що Росія зберігає контроль над цією розв’язкою.

Також українські військові увійшли до селища Мирне та контролюють села Козача Локня, Богданівка, Княжий, 1-й Княжий та 2-й Княжий, зазначає “Рибар”. Крім того, як пише канал, бої зав’язалися у селі Снягость (10 км. від Коренево).

При цьому до самого Коренева, другого райцентру, українським військовим, за даними “Рибаря”, увійти не вдалося. Водночас провоєнний канал “Білоруський силовик” з посиланням на два джерела повідомляє про бої на в’їзді до селища.

З урахуванням усіх поступів українських військових виходить, що Росія зараз втратила повний контроль над територією до 430 кв.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *