На концертах Тіна Кароль читає записки хлопчика із Маріуполя: співачка купила йому квартиру!

Тіна Кароль дізналася багато всього із записок хлопчика з Маріуполя. Співачка не залишилася осторонь і купила хлопчику квартиру

Тіна Кароль не стоїть осторонь у лихоліття для її батьківщини і робить свій внесок у перемогу, допомагаючи збирати гроші на армію. Вона бере участь у різноманітних заходах по всьому світу, не лише збираючи пожертвування, а й розповідаючи глядачам про те, що відбувається в Україні.

Щоб мешканці інших країн краще розуміли, що переживають жителі України, співачка зачитує зі сцени записки 9-річного хлопчика з Маріуполя на ім’я Єгор. Разом із сім’єю хлопчик прожив місяць в окупованому місті.

Першим виїхати з майже повністю зруйнованого міста вдалося дідусеві Єгора, він же почав публікувати записи свого онука. Тіна вважає, що уривки з дитячого щоденника, які вона зачитує на своїх концертах, допомагають людям, які живуть у безпеці, краще уявити, як ця війна позначається на дітях.

Щоденник Єгора та історія його сім’ї наштовхнули артистку на думку допомогти їм.

Мама дитини каже, що нещодавно із нею зв’язався менеджер Тіни.

«Коли він представився, я була дуже здивована. Він мені розповів, що Тіна Кароль читає щоденник моєї дитини під час концертів, а потім поцікавився, де ми живемо. Я сказала, що свого житла у нас не лишилося. Як виявилося, співачка вирішила допомогти моєму синові і купити йому квартиру. Я не могла повірити в це, але днями ми всією родиною справді переїдемо до цієї квартири», — каже мама Єгора. Хлопчик та його рідні житимуть на Івано-Франківщині, де в них тепер є своє житло.

Дякую нашим артистам і всім, хто допомагає таким сім’ям як у Єгора, яких війна позбавила свого будинку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *