Куди зникла Ольга Скабеєва і за що її не люблять глядачі. Хто чоловік та син ведучої?

Сьогодні Ольга Скабеєва відома не лише як дипломований журналіст, а й як скандальна телеведуча на каналі «Росія-1». Разом із чоловіком вона не перший рік веде політичну передачу «60 хвилин» та викликає негативні емоції у багатьох глядачів. Однак у 36-річної Скабеєвої є як шкідливі хейтери, так і віддані фанати.

dailylenta.ru

Що відомо про Ольгу Скабеєву? Хто її чоловік і син, чим телеведуча так насолила любителям політичних новин?

Факти з життя

Ольга Скабеєва добре навчалася у школі та вже у випускному класі остаточно визначилася з майбутньою професією. Щоб не помилитися з вибором, перед вступом до вишу працювала в місцевій газеті, займалася написанням статей, відточувала свою майстерність.

kaprizulka.mediasole.ru (архивное фото)

Усвідомивши, що це справді її, Ольга Скабеєва вступила до державного університету Пітера на факультет журналістики. Навчалася студентка на відмінно, після випуску здобула червоний диплом. Працювати на телебаченні почала ще у студентстві, тож проблем із працевлаштуванням у дипломованого фахівця не виникло.

aikaramba.ru

Після переїзду до столиці Ольга Скабеєва почала працювати на каналі «Росія-1».З 2016-го разом із Євгеном Поповим очолила політичне ток-шоу «60 хвилин».Дивно, але саме агресія в ефірі стала візитною карткою Скабеєвої. А за різку критику на адресу опозиції її навіть прозвали «Залізною лялькою Путіна».

instabase.ru

Сьогодні про Ольгу Скабеєву говорять всяке – добре і погане, але головне – телеведуча не залишається поза увагою глядачів та користувачів Мережі. Вона активно цікавиться новинами Росії, Європи та всього світу, відображає все найцікавіше у своєму особистому блозі та на Телеграм-каналі. Її не люблять, але все одно читають, обговорюють та не ігнорують.

meda-meda.ru (муж и жена ведут программу "60 минут")

У свої 36 років Ольга Скабеєва здобула не лише скандальну репутацію телеведучої, а й здобула кілька престижних нагород.Серед них – «Золоте перо» (2007), «Професія – репортер» (2008), «Золоте перо Росії» (2017), «ТЕФІ-2017».

А тепер про особисте…

У свої 36 років Ольга Скабеєва може пишатися своїм особистим життям.Її чоловіком став політичний оглядач, успішний репортер та ведучий програми «60 хвилин» Євген Попов.Ольга та Євген одружилися 2013-го у Нью-Йорку. Обидва перебували у закордонному відрядженні та вирішили втретє день одруження не переносити.

news.myseldon.com (Ольга Скабеева и Евгений Попов - муж и жена)

Із 2013-го вони не розлучаються ні вдома, ні на роботі. А у 2014-му стали молодими батьками.Ольга Скабеєва народила сина Захара. У декреті не затрималася, а виховання синочка доручила своїм батькам. Сама ж вийшла працювати. Телеведуча вимоглива не лише до оточуючих, а й до себе, своєї родини.

beerhead-bar.ru (семейное фото с мужем и сыном)

Захар активний та допитливий. З трьох років хлопчик займається вивченням англійської мови, відвідує лижну секцію. Батьки не проти подарувати йому молодшого брата чи сестру.Подружжя дуже щасливе.

Чому глядачі не люблять Ольгу Скабеєву

Днями користувачі Мережі порушили питання, куди зникла Ольга Скабеєва?

Усі зауважили, що Скабеєва давно не з’являється в ефірах федерального каналу. Усі подумали, що Ольга звільнилася, але ні… Телеведуча просто перебуває на заслуженій відпустці та отримує багато гнівних коментарів у соціальних мережах.

pic-words.ru (с сыном)

Глядачі передачі «60 хвилин» обурені агресивністю та нестримністю Ольги Скабеєвої, яка у прямому ефірі може навіть вилаятися. Також не стримано журналістку в телеграм-каналі та особистому блозі. Крім того, деякі вважають, що жінка не компетентна в питаннях політики. Проте Ольга Скабеєва чудово справляється зі своїми обов’язками та шукати їй заміну керівництво не планує.

celebnewsru.com (сегодня)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *