Всесвітньо поширений міф про таємничого літаючого монстра «Ahool» існує в Індонезії

Ahool (англійською мовою це читається: Uhul / іспанською мовою це читається: Ahu) або також званий Athool або Uhul, є різновидом літаючої криптоїдної істоти, яка вважається гігантським кажаном або, за іншими даними, порівнюється з живим літаючим динозавром птерозавром , чи це літаючий примат ?

Можливо, мало хто з вас знає, що Ахул — це всесвітньо відома криптоподібна тварина, що походить з Індонезії, яку бачили в минулому на Західній Яві і досі залишається загадковою. Ось чому це стало міфом для дослідників і любителів криптозоології з усього світу.

Чи може Ahool бути реліквією доісторичних часів? Легенда про гігантського птаха також була невід’ємною частиною культури Північної Америки протягом століть, відома як Громовий птах, який також досі є криптидною твариною.

Криптиди або криптозоологія — це істоти, які нібито існують і яких бачили люди, але науковий консенсус точно не знає, що це за істоти, і часто в це дуже важко повірити, оскільки немає об’єктивних доказів, навіть якщо є очевидці.

Навіть кілька стародавніх фотографій зі Сполучених Штатів, на яких зображено ковбоїв і солдатів минулого, які успішно стріляли в динозаврів типу птерозаврів, досі викликають суперечки щодо їх автентичності.

Стародавнє фото, на якому показано, як солдати в минулому успішно стріляли в динозавра типу птерозавра, все ще викликає суперечки щодо його автентичності.

Ahool Тип літаючого примата?

Ахоол, названий так тому, що, за словами очевидців у минулому, він видавав довгий звук на зразок «ухууул..!». Кажуть, що він має форму кажана, і описується як розмір однорічної дитини з гігантським розмахом крил приблизно 12 футів або майже чотири метри!

Очевидно, що цей розмір вдвічі більший за найбільший тип кажанів, відомих на даний момент у світі, а саме кажан Flying Fox.Ахул знаходиться в густому тропічному лісі в районі Західної Яви, який, згідно з повідомленнями, раніше бачили навколо гори Салак.

Великий кажан отримав прізвисько Летюча лисиця.

У загадкової істоти коротке темно-сіре волосся, великі чорні очі, плоскі руки зі шкірястими крилами.

Форма голови нагадує мавпу, але обличчя нагадує людину з плоским обличчям, що вказує на те, що ця істота виглядає як примат, але може літати.

Ахула часто бачать сидячим навпочіпки в лісі, його крила зімкнуті та притиснуті до боків, ноги, здається, спрямовані назад або перевернуті.

Вважається, що Ahool є нічною істотою або активним вночі, а вдень він проводить час, ховаючись у печерах, розташованих за або під водоспадами.

Вночі ці таємничі літаючі істоти зазвичай виходять із печери та починають досліджувати річки та озера в пошуках великої риби. Це означає, що Ахул схожий на різновид кажанів, оскільки живе в темряві печер і веде нічний спосіб життя.

Ахула часто бачать сидячим навпочіпки в лісі, його крила зімкнуті й щільно прилягають до тіла Ахула, його ноги ніби спрямовані назад або виглядають як перевернуті (фотоілюстрація).

Розташований в районі гори Салак, Західна Ява

Одне повідомлення про Ahool було надіслано в 1925 році дослідником криптид Лореном Коулманом і Джеромом Кларком, репортером спеціального звіту ABC News.

Вони обидва написали свідчення, коли натураліст доктор. Ернест Бартелс, як дослідник і орнітолог, досліджує водоспад на одному зі схилів гір Салак, Західна Ява.

У той час Dr. Бартелс побачив великого літаючого монстра, гігантського кажана, якого він не знав, що летів прямо над його головою, яку він нарешті назвав «Ахол».

Через два роки, у 1927 році, близько 11:30 WIB, доктор Ернест Бартелс знову зустрів Ахула! У той час він лежав на ліжку в критому соломою будинку біля річки Тідженколь на Західній Яві.

Гора Салак, Західна Ява

Потім він почув зовсім інший звук, якого він ніколи раніше не чув з даху своєї хатинки, і це звучало як голосний і чіткий крик,  він сказав «ууууул…!»

Доктор Бартельс, якому тоді було цікаво, взяв смолоскип, потім вибіг зі своєї хатинки і почав шукати, звідки лунає таємничий і страшний звук, який він чув.

Виявилося, що звук уже не чути з-над хатини, а перемістився. Потім він побіг у напрямку, звідки доносився звук, але не міг його знайти.

Доктор Бартелс і Ахул в районі гори Салак, Західна Ява (фотоілюстрація)

Не минуло й 20 секунд, як він знову почув звук, страшний і страшний крик у темряві ночі «ахууу!… ахууу!… ахууу!».

Потім він побачив, що з боку до нього летить невідома літаюча істота

ahool ahul 09

Чи можливо, що «Ahool» є «Thunderbird» і справжнім?

Чи може Ahool бути реліквією доісторичних часів? Легенда про гігантського птаха також була невід’ємною частиною культури Північної Америки протягом століть, відома як Громовий птах.

Міфи та історії про гігантських птахів, громовержців, з великим розмахом крил і величезними тілами, збереглися не лише у фольклорі індіанських племен протягом століть, але навіть у сучасну розвинену епоху їх також часто бачать.

У 1927 році повідомлялося про дивний випадок, який сколихнув місто Фернвейл в Австралії. Приблизно в 37 милях на захід від міста Брісбен уздовж річки Брісбен Фернвейл знаходиться на південній частині регіону Сомерсет.

Одного разу вночі були дивні звуки, і звуки були чутні два дні поспіль, але їх було чути лише вночі.

Великий птах під назвою «Громовержець»

До наступної ночі хлопець і його молодший брат йшли додому від сусідського будинку, коли раптом побачили спалах літаючого об’єкта, який наближався і сів на пагорб.

Тоді вранці знайшли 30 великих слідів. Потім наступного дня хлопець повідомив, що бачив гігантського птаха на дереві.

Його батьки були шоковані та сказали, що це було точно так само, як історія побаченого, про яку також повідомили їхні сусіди, і налякала їх. Один із сусідів також розповів батькові дитини, що ця істота з’явилася з темряви.

Існування стародавніх фотографій птерозаврів досі викликає суперечки.

У повітрі відчувався характерний запах птиці, на подвір’ї також знайшли пір’я.

Істота була більшою за будь-якого птаха, якого вони коли-небудь бачили, принаймні в 3 або 4 рази більша за орла.

За словами сусідського сина, птах ніби ковзав на своїх величезних крилах.

Потім 25 липня 1977 року, близько 08:30 за місцевим часом, двоє хлопчиків, Тревіс Гудвін і Марлон Лоу, як кажуть, гралися в хованки на задньому дворі свого будинку в Лондейлі, штат Іллінойс, США, коли вважалося, що два гігантські птахи грати, коли Thunderbird раптово налітає на них.

Коли дві гігантські істоти розвернулися й кинулися вдруге, одному з них вдалося схопити кігтями тіло Марлона, піднявши його на 3 фути над землею на кілька секунд, а потім упустити назад.

Свідками жахливого інциденту стали четверо дорослих, у тому числі батьки двох дітей та ще двоє друзів, які були в гостях.

Гігантський кажан (Летюча лисиця) нагадує Ахула, спійманого на Філіппінах.

Ще в 2002 році кілька людей на Алясці побачили іншу заяву Thunderbird. У звіті стверджується, що розмах крил цього легендарного птаха оцінюється приблизно в 14 футів. Однак пізніше цю цифру вчені поставили під сумнів.

«З розмахом крил 14 футів я точно не міг усвідомити, що він жив протягом останніх 100 000 років», — сказав спеціаліст із хижих тварин Філ Шемф агентству новин Reuters.

Деякі критики стверджують, що існує багато історій і тверджень від інших людей, подібних до них, про зустрічі з Громовицею або доісторичними птахами. Це неможливо пов’язати без чітких доказів.

На їхню думку, це могло статися від одного з видів хижих птахів, особливо від деяких видів великих орлів. Але знову дискусія щодо орла, який може взяти або нести дитину, знову почалася.

Foto kuno yang memperlihatkan para tentara pada masa lalu berhasil menembak dinosaurus jenis Pterosaurus, masih menuai perdebatan tentang keasliannya.

Banyak dari kritikus dan skeptis tetap tidak mempercayainya, meskipun beberapa kejadian dan beberapa dokumentasi asli dari laporan itu telah banyak dipublikasi di media online. Mungkin semua itu butuh penelitian lebih lanjut, apakah legenda Thunderbird memang benar-benar ada sampai hari ini.

Pada masa kini memang ada sejenis burung elang besar yang bernama Elang Golden Eagle yang dapat mengangkat anak-anak. Namun keberadaan legenda dunia tentang Thunderbird dan juga legenda dunia tentang Ahool, masih misteri.

Apakah makhluk kriptid Ahool yang sempat diberi nama latin Pterapus boomus adalah dari jenis Pterosaurus yang telah punah? Atau dari jenis baru dari spesies Kelelawar Besar atau dari jenis baru dari spesies Burung Besar? Ataukah memang ia jenis Primata Terbang? Ataukah ia sejenis dengan hewan kriptid lain seperti Thunderbird dan Mothman yang hingga kini belum terbukti?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *