Знайома прачка пояснила, чому ніколи не стирає білизну за температури 40 градусів і вище

Майже кожен день усі люди завантажують пральну машинку і прають свої речі. Раніше, коли мені потрібно було відбілити білизну, то я прала її на високій температурі, додаючи різні засоби для виведення плям і кондиціонери. Але потім білизна втрачала свій привабливий зовнішній вигляд. Нещодавно до мене в гості зайшла моя знайома, вона працює прачкою. І розповіла мені, що не треба прати білизну, і будь-який інший одяг на температурі сорок і вище, тридцять градусів — ідеальна температура для прання.

Коли ви запускаєте прання, машина нагріває воду, це витрачає велику кількість електроенергії, ось вам один із способів економії. Деякі вважають, що у недостатньо гарячій воді порошок не розчиниться повністю. Якщо ви зіткнулися з такою ситуацією, то придбайте інший порошок.

Зверніть увагу, що на етикетках вашої білизни пишуть допустиму температуру при пранні – тридцять – сорок градусів. Температура вище не допоможе вам позбутися бактерій та мікробів. Краще зайнятися чисткою матраца, ковдр та подушок.

Якщо хочете позбутися пилових кліщів, то вам потрібно просто попрасувати білизну на температурі дев’яносто градусів. Зрозумійте, що якщо ви постійно пратимете білизну на високих температурах, то зовсім скоро вам доведеться її викинути на смітник. Це стосується не тільки білизни, а й вашого одягу.

Я сама раніше стирала білизну на температурах вище сорока, але після розповіла моїй знайомій я перестала так робити і послухалася її поради. Я зрозуміла, що тепер моя білизна прослужить мені довше, а також пристойно економлю на електроенергії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *