Криза здоров’я Джонні Деппа: найгірші побоювання шанувальників підтвердилися

Відносини між Джонні Деппом і його тепер уже колишньою дружиною Ембер Герд були не менш бурхливими.

Після купи звинувачень у насильстві двоє потрапили в гучну судову битву. Суд був неприємним, і всілякі приватні справи висвітлювалися, щоб світ побачив.

Вони познайомилися на зйомках «Ромового щоденника» в 2011 році і почали зустрічатися незабаром після того, як Депп розлучився зі своєю довгостроковою партнеркою Ванессою Параді.

Getty Images

Депп і Герд заручилися в 2014 році, а через рік одружилися.

Повідомляється, що через кілька місяців їхнього подружнього життя Депп отримав травму руки після того, як «бив пляшки та вікна» під час гарячої сварки з дружиною.

Саме Херд подала на розлучення і назвала причиною «непримиренні розбіжності».

Getty Images

Херд зганьбила Деппа в коментарі, який вона написала для The Washington Post в якому вона говорила про насильство в сім’ї.Вона не назвала його імені, малося на увазі, що вона говорить про свого чоловіка.

«Два роки тому я стала публічною особою, яка представляє насильство в сім’ї, і відчула всю силу гніву нашої культури на жінок, які висловлюються», — написала вона та отримала величезну підтримку жінок з усієї країни та світу.

Депп заперечував усі звинувачення на свою адресу, але удар Херда вплинув на його кар’єру. Все менше і менше режисерів були зацікавлені в тому, щоб давати йому ролі, і його поява в продовженні «Фантастичних звірів» Дж. К. Роулінг, «Злочини Ґріндельвальда», була піддана жорсткій критиці. У 2018 році його навіть відмовили від своєї знакової ролі капітана Джека Горобця.

Getty Images

Потім Депп подав проти Херд справу про наклеп на суму 50 мільйонів доларів і заявив, що він весь час страждав від домашнього насильства.

«Оценка [стаття Херда] залежала від головної передумови, що пані Херд була жертвою домашнього насильства і що містер Депп вчинив проти неї домашнє насильство», — йдеться в його позові про наклеп.

«Вона мене била, кулаками та ногами. Вона також неодноразово і часто кидала предмети в моє тіло та голову, у тому числі важкі пляшки, банки з-під газованої води, палаючі свічки, пульти дистанційного керування телевізорами та банки з розріджувачами фарби, що завдало мені серйозних травм».

Getty Images

Депп виграв справу, і, втративши мільйони доларів і багато часу без роботи, він нарешті повернувся, на радість своїм мільйонам шанувальників.

Згодом він повернувся на великий екран, і йому влаштували бурхливі семихвилинні овації під час прем’єрного показу Жанни Дю Баррі в Каннах 2023. Коли він йшов червоною доріжкою, шанувальники кричали його ім’я, а жінка розплакалася. щоб привернути його увагу.

Getty Images

Жанна Дю Баррі, у якій він грає колишнього короля Франції Людовика XV, стала першим кінопроектом актора після суду про наклеп.

Однак тепер Депп стурбував шанувальників, коли поділився дописом в Instagram, у якому написав: «Мої дорогі друзі, з жалем повідомляю вам, що я отримав перелом щиколотки, і це справжнє розчарування. Спочатку це почалося як невелика тріщина на волосині, але коли ми подорожували з Канн до Альберт-холу, вона не загоїлася, а погіршилася».

Getty Images

«Кілька медичних працівників настійно запропонували мені уникати будь-якої діяльності на даний момент, тому я, на жаль, не можу подорожувати в цей час», — продовжив він.

Getty Images

Звертаючись до шанувальників, які з нетерпінням чекали його в Бостоні, Нью-Гемпширі та Нью-Йорку, він вибачився та сказав: «Нам з хлопцями дуже шкода сумувати за вами, але не бійтеся, я обіцяю надзвичайне шоу в Європі пізніше , і ми, безсумнівно, дамо найкращий виступ на Східному узбережжі пізніше цього літа, компенсуючи це тим, хто вже придбав квитки!» «Ще раз приношу щирі та глибокі вибачення. Вся моя любов і повага, Джей Ді», — підсумував він.

Zvertayuchysʹ do shanuvalʹnykiv, yaki z neterpinnya

Getty Images

Шанувальники хвилювалися, але в той же час передали акторові найкращі побажання. «Біль, який він відчував на обличчі під час концерту, був очевидним. Тож ця новина не є несподіванкою. Я щиро сподіваюся, що він достатньо відпочине протягом решти своїх подорожей і майбутніх виступів. Бережи себе, Джонні, ми тебе любимо…», – написав один чоловік.

Getty Images

Після всього, через що він пройшов за останні пару років, Депп заслуговує на повне життя.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *