Собака з притулку так хотіла знайти дім, що простягала лапу кожному, хто проходив повз

З дитинства доля Реї була сповнена страждань через її злого господаря. Бідна собака багато разів терпіла голод і жорстоке поводження. Причини такого поводження з господарем залишилися загадкою навіть для самого чоловіка. Мабуть, йому просто подобалося почуватися господарем над безпорадною твариною.

Однак через рік Рея забрали від господаря і помістили в притулок для домашніх тварин. Незважаючи на всі випробування, які йому довелося пройти, пес не втратив віри в людей. Щодня до притулку приходили люди різного віку та соціального статусу, і всі вони шукали нового друга, готового поділитися з ними своєю любов’ю та турботою.

Пройшла Рая, а він простягнув до них лапу, ніби благаючи. «Візьми мене з собою. Не звертайте уваги на моє зовнішнє враження. Я добрий, ніжний і вірний друг. Я буду твоїм вірним супутником». Але довгий час люди обходили його стороною.

Однак одного разу все змінилося. Чоловік на ім’я Джером зупинився перед камерою Рея і вирішив дати йому шанс. Він погрався з ним і зрозумів, що цей пес заслуговує щасливого дому. Джером попросив співробітників притулку відкрити клітку і забрати Рея з собою.

Так почалося для Рея нове життя з добрим і турботливим господарем. Тепер Джером і Рей нерозлучні друзі. Джером не перестає дивуватися, як можна було пройти повз такого чудового створення, як Рей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *