Як тільки українці, а особливо жінки, про це дізнаютсья кар’єрі Винника – кінець! Більше на його концерти ніхто ніколи не піде

Український продюсер Вадим Лисиця вперше розкрив деталі, як співак Олег Винник тікав з України під час повномасштабної війни.

Зокрема, після резонансного допису колишнього наставника виконавця Олександра Горбенка, в Мережі спливає дедалі більше подробиць про співака. У коментарі у Facebook Вадим Лисиця розкрив, як Винник тікав з України наступного ж дня після початку повномасштабної війни. За словами продюсера, співак перетнув кордон як боягуз. Він нібито ховався в багажнику автівки, за кермом якої була дружина Горбенка.

Ба більше, Вадим Лисиця також заявив, що у співака є алк0г0льна та нарк0тuчна залежність. Саме це він нібито поставив на перше місце, а не свою кар’єру, тим самим підставивши Горбенка та команду.

Вадим Лисиця розповів, як Олег Винник тікав з України / © скриншот з відео
Вадим Лисиця розповів, як Олег Винник тікав з України / Фото: скриншот з відео

“Він обрав бухло та к0кс . Зрадив продюсера та всю команду. У багажнику машини, за кермом якої була дружина Саші, 25 лютого 2022 року як боягуз перетнув кордон”, — приголомшив Вадим Лисиця.

Нагадаємо, нещодавно свою правду про Олега Винника розповів його колишній продюсер Олександр Горбенко. Він заявив, що у виконавця не було тяжкої хвороби, лікувати яку той поїхав до Німеччини. Також Горбенко поставив під сумнів мільйонну допомогу ЗСУ, яку надає артист.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *