Алла Пугачова приїхала до Москви. «З Ленінградського вокзалу прямо в Бруд.» Натовп зустрів Примадонну в Росії.

Однією з головних новин останньої доби стало повернення Алли Пугачової до Росії без чоловіка. Всупереч очікуванням, багато хто зустрів Примадонну тепло. Схоже, співачка може затриматись на батьківщині. 2022 року, після відомих лютневих подій, Алла Борисівна залишила Росію слідом за Максимом Галкіним. Вчора, 2 листопада, вона повернулася. Сьогодні артистка прибула до Москви потягом і була помічена на Ленінградському вокзалі.

Звідти Примадонна вирушила до села Бруд, де в них із Галкіним знаходиться замок. Журналісти вже чекали на неї там, але Пугачова відмовилася коментувати своє повернення.

Звісно, ​​знайшлися ті, хто негативно сприйняв новину про появу Алли Борисівни на російській території. Багато хто пам’ятає, як Пугачова називала своїх співвітчизників «холопами» та «рабами». Однак, на диво, в інтернеті все більше радісних коментарів від користувачів, для яких приїзд Примадонни став приємною новиною. «Нарешті», «Ну нарешті, дорога Примадонна», «Багато хто поїхав, повертаються. І правильно, що повернулася, схаменулась.

Нехай доживає спокійно», «Відчепіться від бабусі», «Яка вам різниця, вона приїхала до себе додому», «Вона зверталася до тих, хто її не любить. Хто ще до СВО критикував її з піною біля рота. До своїх шанувальників вона робила інше звернення, де зізнавалася, що дуже любить їх і свою країну», «Навіщо переслідувати людину?», «Ну і що ви зробите їй?».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *