Принц Гаррі та Меган Маркл викликали обурення через візит до Колумбії

У четвер став першим днем ​​чотириденного туру Гаррі та Меган до Колумбії на запрошення віце-президента Франсіа Маркес, яка попросила їх присутності, натхненна їхнім документальним фільмом Netflix, вірячи, що Меган зможе поділитися своєю історією та розширити можливості багатьох жінок у світі. .

Перед їх прибуттям віце-президент, якого герцог і герцогиня обіймали, зробив заяву: «Вони матимуть виняткову можливість поспілкуватися з лідерами, молоддю та жінками, які втілюють прагнення та голоси колумбійців, відданих прогресу. На додаток до цієї значущої взаємодії, герцог і герцогиня відчують багату спадщину Колумбії», — повідомляє Express.

Їхнє рішення здійснити поїздку до цієї південноамериканської країни викликало негативну реакцію громадськості.

«Виправте мене, якщо я помиляюся, але хіба Колумбія не одна з найнебезпечніших країн світу? І все ж Гаррі та Меган, які так хвилюються за свою безпеку, охоче туди йдуть? Нехай це має сенс», – опублікував на X користувач мережі під ім’ям @Clare_C.

Друга значуща поїздка Сассекських цього року після триденного візиту до Нігерії справляє враження офіційної королівської заручини, враховуючи, що їхня подорож буде ретельно контролюватися та охоронятися командою безпеки.

Очікується, що пара досліджуватиме столицю Боготи, включаючи поїздки до Картахени та Калі найближчими днями.

У перший день вони відвідали школу, де обговорили з учнями вплив соціальних медіа, а пізніше виступили на саміті з цифрової відповідальності, частково організованому їхнім фондом Archewell Foundation.

Знаючи, що Сассекси дуже активно висловлювалися щодо того, щоб привезти своїх дітей до Великобританії з міркувань безпеки після того, як їхній захист, фінансований платниками податків, було скасовано після Мегсіту, багато хто ставить під сумнів їхнє рішення відвідати Колумбію.

Colombian Vice President’s Office via Getty Images

Експерт Кеті Нікол була серед тих, хто розмірковував про проблеми безпеки. У подкасті Kinsey Schofield Unfiltered вона сказала: «Я впевнена, що ця поїздка створить величезну кількість інформації для них як пари, для Колумбії, для всього, що буде обговорюватися під час круглого столу, який відбудеться відбудеться протягом цих кількох днів. І це, звичайно, знову виводить Гаррі та Меган на міжнародну карту. Я думаю, що багато з цього та з того, що вони роблять, спрямоване на міжнародну видимість», повідомляє Mirror.

«Мабуть, небезпечно приїжджати до Великобританії, але безпечно їхати до Колумбії. Я думаю, що коли ми озираємося на останній тур, який вони зробили, до Нігерії, безпека там була неймовірною. Але це були військові в Нігерії, які активізувалися, ставлячись до членів королівської сім’ї так, ніби вони були в офіційному королівському турі. Я припускаю, що це залежатиме від того, яку безпеку вони отримають, коли будуть на землі [у Колумбії]. Можна уявити, що це буде лише на рівні уряду та військових, і вони будуть добре захищені, тому що, звичайно, вони не мають переваг королівської безпеки».

За словами королівського автора Тома Квінна, ця поїздка ще більше погіршить стосунки між Сассексами та членами Фірми, оскільки вони надсилають повідомлення, що продовжуватимуть діяти як члени королівської сім’ї, і що королівські особи нічого не можуть з цим зробити. Розмовляючи з Mirror, Queen додала, що щоразу, коли Гаррі та Меган відповідають на запрошення від суверенної держави, це виглядатиме так, ніби вони «якимось чином діють як офіційні королівські особи».

Juancho Torres/Anadolu via Getty Images

Королівське джерело висловило занепокоєння, що Гаррі та Меган можуть маніпулювати колумбійським урядом, повідомляє Sky.

«Я впевнений, що Меган і Гаррі мають добрі наміри, але всі тут говорять про те, що ними очевидно маніпулюють», — сказало джерело.

«Звичайно, їхня зіркова сила буде використана, щоб привернути увагу до бідних людей і певних сфер культури в Колумбії… але реальність полягає в тому, що колумбійський уряд потопає в скандалі з моменту його приходу два роки тому.

«Їм потрібно щось, щоб заспокоїти людей вдома і зробити їх гарними за кордоном».

Що ви думаєте з цього приводу?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *