Офіціантка обслужила безпритульного, не знаючи, що на неї чекає сюрприз

Всім відомо, що до безпритульних людей у ​​громадських місцях не дуже добре ставляться. Їх або уникають, або якщо йдеться про кафе чи магазини виганяють. Але в такі моменти варто пам’ятати, що вони такі самі люди, як і всі ми. І до речі, дуже часто під брудним одягом може виявитися не зовсім той, за кого ви його приймаєте.

Ось наприклад Марина – проста офіціантка. Вона працює у звичайному кафе. Люди тут бувають різні, від сімей із дітьми у вихідні, до одиноких водіїв. Одного чудового недільного дня до них зайшов чоловік, який сильно відрізнявся від інших. Одяг був старим і брудним, та й він сам був не у свіжому вигляді. Він хотів робити замовлення, але з офіціантів ніхто не підходив до нього. І ось Марина незабаром підійшла та прийняла замовлення.

Тоді менеджер покликав її і посварив, попередивши, що якщо той не закриє рахунок, то віднімуть із її зарплати. Якого ж було здивування Марини. Коли чоловік не тільки повністю закрив рахунок, але залишив їй чайові 5,000.

Пізніше виявилось, що це була перевірка від господаря кафе. Він хотів перевірити, чи достатньо доброзичливий до відвідувачів його персонал. У ролі «бомжа» був його близький друг.

До речі, в результаті того менеджера звільнили, а на його місце поставили Марину, яка аж ніяк стежитиме за всією роботою персоналу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *