Прямий наказ Меган Маркл принцу Гаррі під час туру в Колумбію оприлюднив пристрій для читання з губ

Можливо, принц Гаррі та Меган Маркл більше не працюють у королівській сім’ї, але їхній останній тур до Колумбії показує, що до них безперечно ставляться так, ніби вони все ще працюють на корону.

У перший день запланованого чотириденного туру сассекські відвідали школу, щоб обговорити з учнями вплив соціальних медіа, а пізніше виступили на саміті про цифрову відповідальність, який частково організував їхній фонд Archewell Foundation.

Офіс віце-президента Колумбії Франсіа Маркеса, який надіслав запрошення герцогу та герцогині, заявив, що пара зустрінеться з «лідерами, молоддю та жінками, які втілюють голоси та прагнення колумбійців, відданих прогресу», як повідомляє BBC.

Diego Cuevas/Getty Images

Зіштовхнувшись із критикою, залякуванням і нападками в соціальних мережах, Гаррі та Меган спонукали провести кампанію за безпечніший Інтернет.

Нещодавно вони запустили Parents’ Network, ініціативу, покликану запропонувати безпечну спільноту підтримки для батьків, які мають справу зі шкодою соціальних мереж для їхніх дітей.

Розмовляючи CBS, Гаррі сказав: «Я думаю, одна з найстрашніших речей, про які ми дізналися протягом останніх 16-17 років існування соціальних медіа, і навіть останнім часом, це те, що це може статися з абсолютно будь-хто».

Він додав: «У минулі часи ми завжди говорили про те, що якщо ваші діти були під вашим дахом, ви знали, що вони задумали; принаймні вони були в безпеці, чи не так? І тепер вони можуть бути в сусідній кімнаті на планшеті або телефоні і можуть спускатися в ці кролячі нори. І перш ніж ви це усвідомите, протягом 24 годин вони можуть позбавити себе життя».

Коли Гаррі та Меган вийшли з будівлі, щоб привітати натовп, Меган зробила коментар, а читачка з губ Нікола Хіклінг поділилася з Mirror, що герцогиня сказала «рука» своєму чоловікові, на що він відповів «Ось».

Королівський експерт і автор Роберт Джобсон пише, що прибуття Сассексів до Колумбії «виникло більше питань, ніж відповідей» у місцевих жителів.

«Коли Гаррі та Меган приземлилися, не тільки колумбійське сонце змусило людей мружитися. Це був сліпучий блиск їхньої знаменитості», – сказав Джобсон, задаючись питанням, чи не є пара «блискучим відволіканням, яке не дасть людям надто пильно дивитися на тріщини в стінах». Крім того, він поставив під сумнів, хто оплачує всю розкіш і охорону, яку назвав «великою» журналіст Independent Нік Піза, який супроводжував Гаррі, Меган і віце-президента.

«Ми бачили 14 колон автомобілів і поліцейських фургонів, які перевозили Sussexes вулицями Боготи з того часу, як вони прибули сьогодні вранці, і брали участь у чотирьох боях», — сказав Піза.

«Існує деяка суперечка з віце-президентом щодо того факту, що вона, здається, всюди подорожує гелікоптером, але ми повинні сказати, що їй кілька разів погрожували вбивством, а також кілька разів намагалися вбити».

Журналіст додав: «Це викликає серйозні запитання про те, чому Гаррі вважає, що Велика Британія може бути трохи небезпечною для нього, але він щасливий стояти поруч з людиною, яка, на жаль, буквально отримала мішень на спині».

Дійсно, Колумбія може бути не найбезпечнішим місцем для подорожі, оскільки Державний департамент США попередив Колумбію на рівні 3, закликаючи відвідувачів «переглянути подорож» через «злочинність і тероризм», але Гаррі та Меган прийняли запрошення. відвідати країну. Тож не дивно, що вони отримали негативну реакцію за це рішення, оскільки вони стверджують, що бояться за безпеку своїх дітей у Великобританії, і тому вони туди не їздять.

Хіларі Фордвіч, королівський експерт, сказала Fox: «Весь цей тур є вершиною лицемірства Гаррі. Ще одна зупинка в їхньому «всесвітньому турі конфіденційності».

Вона додала: «Він стверджував, що стурбований безпекою у Великобританії [але] Колумбія вважається набагато небезпечнішою».

Juancho Torres/Anadolu via Getty Images

Королівський репортер Дункан Ларкомб сказав у GB News: «Щоразу, коли є офіційний королівський тур, закордонний візит, це завжди відбувається на прохання Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності через м’яку дипломатію».

«Є причина, чому це має статися. Гаррі та Меган фактично щойно вирішили прийняти запрошення. Вони поїхали до Нігерії на початку цього року. Знову ж таки, це не мало нічого спільного з Міністерством закордонних справ і у справах Співдружності.

Ларкомб додав: «Це не мало нічого спільного з їхнім статусом королівської сім’ї, крім того, що їх вдалося переконати піти. Я думаю, що питання, яке задають усі: «чому вони там?» Чого вони намагаються досягти?»

«Важко вмістити їх усіх. Він завжди каже, що не може приїхати до Великої Британії з Меган, тому що це надто небезпечно без його королівської охорони. І все ж він їде до країни, про яку я вважаю правим, кажучи, що Міністерство закордонних справ і у справах Співдружності попередило британських підданих не їхати туди».

Чи вірите ви, що цей візит спровокує ще більший конфлікт між Гаррі та рештою членів британської королівської сім’ї?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *