Як виглядає дитина цієї казкової пари? альбінос Бера Іванішвілі та його дружина Нанука Гудавадзе


Бера Иванишвили уже дважды стал отцом. Мальчики не унаследовали редкую особенность папы, однако являются обладателями бесконечно красивых голубых глаз.

Нанука Гудавадзе и Бера Иванишвили

Беру Іванішвілі давно називають найкрасивішим альбіносом нашої планети. Дивлячись на 29-річну модель, важко повірити, що в ньому тече грузинська кров. Природа нагородила юнака пігментами меланіном. Ще в юному віці лікарі діагностували у нього альбінізм.

Бера не почав комплексувати, а, навпаки, побудував успішну кар’єру музиканта. Але крім цього, особисте життя Іванішвілі склалася красиво.

Модель Нанука Гудавадзе стала дружиною «білосніжного» грузина. Вони одружилися у 2018 році. А вже через рік на світ з’явився їхній син, якому дали ім’я Берука. Пара вирішила не приховувати дитину і з перших днів показала фотографії малюка в соцмережах.

Как выглядит ребенок самого красивого альбиноса и грузинской модели

Берука не успадкувала генетичної особливості батька. Альбіносом він не став, але тому великі блакитні очі хлопчика зводять з розуму підписників.

У 2023 році Бера та Нанука вдруге стали батьками. Пара назвала хлопчика Даду — і не звести очей з малюка! Він з’явився на світ 20 березня, тобто малюк скоро з’явиться на світ.

Как выглядит ребенок самого красивого альбиноса и грузинской модели
Бера ИБера Іванішвілі з молодшим сином
Как выглядит ребенок самого красивого альбиноса и грузинской модели

Відомо, що другі народження Гудавадз відбулися в Бразилії. До цього пара тривалий час жила разом зі старшим сином у Південній Кореї, де Бера будував свою музичну кар’єру.

Берука народилася в селі Чорвила в 2019 році. Тоді ЗМІ писали, що все сталося в резиденції сім’ї Іванішвілі в Сачерському районі. Хоча пологи проходили вдома, це не було спонтанним рішенням. Родичі спеціально привезли для Нануки з Австрії акушера-гінеколога та групу фельдшера.

Как выглядит ребенок самого красивого альбиноса и грузинской модели

У своєму особистому блозі Бера регулярно публікує фотографії з дітьми та дружиною. Передплатників щоразу обсипають сімома компліментами. «Найважливіший зв’язок між батьком і сином, який я коли-небудь бачив», «Які милашки», «Хай вас Бог благословить», «Ніколи не бачив такої гарної сім’ї», «Хай у вас все буде добре», «Яка ви неймовірна «все Видно, что в семье все друг друга любайт», «Дети — копія папи», «Я можу безкінечно дивитися твої фото і відео!»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *