Вау! Вона просто лялька! Яка красива пісня Phoebe Kates – Paradise

Покоління, чия юність припала на 1980-ті роки, пам’ятає актрису Фібі Кейтс завдяки романтичній мелодрамі, дивно нагадує «Блакитну лагуну», але головним чином завдяки пісні «Paradise» у виконанні головної героїні.

Майбутня актриса народилася влітку 1963 року в самому серці Америки — Нью-Йорку. В її жилах змішалася кров різних народів і національностей. По материнській лінії в сім’ї Кейт є китайці і філіппінці, батьки його батька — євреї, емігранти з Росії.

Сім’я, сама того не бажаючи, вплинула на остаточний вибір кар’єри Фібі Кейтс. У дитинстві дівчина хотіла стати танцівницею і вступила в балетну школу. Заняття хореографією увінчалися успіхом — Фібі дали стипендію на навчання в Школі американського балету. Але в 15 років Кейтс пошкодила ногу, і про подальшу хореографічну кар’єру довелося забути.

Цю пісню я чула багато разів по радіо, але виконавицю побачила вперше, дуже мила дівчина з приємною зовнішністю. Фібі Кейтс стала відомою, виконавши пісню «Paradise» для однойменного фільму. Потім вона пішла з шоу-бізнесу, а в 2005р. На Медісон-авеню, що в Нью-Йорку, Кейтс-актриса вже відкрила свій новий бутік під назвою «Blue Tree».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *