«Перевтілення в ангела!» Олеся Малібу приголомшливо переробляється після того, як знайшла справжнє кохання

Нестандартний спосіб життя, який веде Олеся Малібу, за ці роки приніс їй неабияку популярність. Вона скоригувала свій зовнішній вигляд, щоб виглядати як знаменита лялька Барбі, що змусило людей, які були навколо неї, сприймати її як фігуру, яка відрізнялася від інших. Олеся часто з’являлася на різноманітних ток-шоу, де відверто розповідала про своє бажання одного дня стати відданою дружиною.

Здавалося б, мрія світської левиці нарешті почала здійснюватися. Зустріч Олесі з хлопцем, навпаки, принесла в неї значні зміни. Це було її рішення триматися подалі від своєї лялькової зовнішності та натомість прийняти більш природний стиль. Вона також дистанціювалася від скандальних ток-програм, коли перевтілювалася в привабливу жінку.

У цей момент вона мріє про чудове весілля та майбутнє, повне дитини.

Олеся Малібу зізнається, що партнер надає їй непохитну підтримку і регулярно щедро обсипає дорогими та розкішними подарунками. Цікавий факт, що її чоловік старший за неї; тим не менш, різниця у віці між ними не створює проблем у їхніх стосунках.

Завдяки тому, що її оточує хлопець, якого вона кохає, Олеся здатна розквітати та виглядає такою жвавою, як молода дівчина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *