СМАЧНИЙ ХВОРОСТ, ЯКИЙ ТАЄ В РОТУ! Шикарний рецепт до чаю!

Чекаючи на гостей, я вирішила приготувати хмиз за цим рецептом, і все було так просто і швидко, що мої гості були в захваті!

Інгредієнти:

2 яйця

4 столові ложки цукру

100 грам молока

2 столові ложки вершкового масла

400 грам борошна

1 склянка рослинної олії

Приготування:

Збийте яйця разом із борошном.

Розтопіть вершкове масло|мастило| і змішайте його з цукром.

Додайте отриману суміш до борошна, а потім влийте молоко. Замісити тісто.

Покладіть шар тесту в холодильник на 15 хвилин. Потім розкотити його дуже тонко, до товщини 2 мм.

Наріжте тісто ножем на прямокутники, зробіть надрізи в центрі і протягніть один кінець через них.

Розігрійте олію в глибокій сковороді або каструлі. Обсмажуйте хмиз по 10-15 секунд з кожного боку до золотистого кольору. Важливо: не перегрівайте олію, щоб не допустити підгоряння хмизу.

Готовий смачний хмиз, що тане в роті, можна посипати цукровою пудрою перед подачею

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *